Goedkoop auto verzekeren

Als je je verzekert bij Allianz Direct:

  • Standaard €0,- Eigen Risico

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

Vrouw komt de deur uit en lacht

Een auto is handig, maar ook een enorme kostenpost. Kies je voor een auto? Zorg er dan voor dat je vaste lasten niet te hoog zijn. Dit doe je bijvoorbeeld door goedkoop je auto te verzekeren. Kies een goedkope verzekering voor je auto die goed past bij jouw wensen en behoeften. Om te bepalen welke autoverzekering de beste keuze is, moet je eerst kijken welke dekking je nodig hebt. De meeste mensen die goedkoop een auto verzekeren, kiezen voor een WA-verzekering. Hierbij wordt alleen schade die jij bij anderen veroorzaakt vergoed. Heb je een nieuwe auto of een model met een hoge dagwaarde? Dan is een all risk-verzekering vaak de beste keuze. Duurdere auto’s hebben meestal een hogere premie, in verband met de hoge dagwaarde. Denk hier dus van tevoren over na als je een auto koopt.

Hele goedkope autoverzekering

De beste manier om goedkoop een auto te verzekeren, is door online te vergelijken. Er zijn verschillende websites waar je dit kunt doen. Vul jouw gegevens in en kies de gewenste dekking. Vervolgens zie je alle verzekeraars met bijbehorende premies en zie je waar je goedkoop een auto kunt verzekeren. Een hele goedkope autoverzekering moet wel bij je financiële situatie passen. Kies je voor een WA-verzekering? Zorg dan dat je altijd geld achter de hand hebt voor eventuele reparaties. Een goedkope verzekering voor je auto keert namelijk niet uit wanneer jouw eigen autoschade heeft door eigen schuld. Bekijk ook onze video over het verschil tussen de dekkingen, dan kun je de juiste keuze maken!

De autoverzekeringen van Allianz Direct

Wil je goedkoop je auto verzekeren? Kies dan voor de autoverzekeringen van Allianz Direct. Onze autoverzekeringen komen regelmatig als beste uit de test en staan bekend om hun fantastische prijs-kwaliteitverhouding. Je betaalt maandelijks een lage premie en krijgt hier ook nog eens heel veel voor terug. Zo geldt voor elke gebeurtenis een standaard eigen risico van €0,- en regelen wij bij schade altijd vervangend vervoer. Kijk op onze website voor de mogelijkheden en kies de goedkope autoverzekering die het beste bij jou past.

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Hoe kan ik mijn auto het beste verzekeren: WA, Beperkt Casco of All Risk? © Allianz Direct
Vrouw thuis met krant

Stop met vergelijken, begin met besparen

Goedkope autoverzekering nodig? Bereken je premie en vind de autoverzekering die bij jou, je auto én je portemonnee past.