Hema autoverzekering vergelijken

Bij al onze verzekeringen:

  • Standaard €0,- Eigen Risico bij alle dekkingen

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • 24/7 bereikbaar bij noodsituaties

  • Je bent nooit onderverzekerd

Twijfel je tussen een Hema autoverzekering of een autoverzekering van Allianz Direct? Dit overzicht helpt je om de juiste keuze te maken.

Gezin buiten op het strand met de auto

Hema autoverzekering vergelijken

In de zoektocht naar een goede autoverzekering voor een scherpe prijs is de kans groot dat je verschillende verzekeraars met elkaar vergelijkt. Dat is slim! Bij Allianz Direct begrijpen we dat vergelijken niet altijd even overzichtelijk is, daarom helpen we je graag een handje. Twijfel je tussen een Hema autoverzekering of een Allianz Direct autoverzekering? Dan vind je hier een handig overzicht van de voordelen van Allianz Direct.

Autoverzekering Hema versus Allianz Direct

Net als bij Allianz Direct kies je bij de autoverzekering Hema uit drie soorten dekkingen, die neerkomen op WA, WA + beperkt Casco en WA + volledig casco. Het verschil tussen een Hema autoverzekering en Allianz Direct autoverzekering begint bij het eigen risico. Bij een autoverzekering Hema heb je bij WA geen eigen risico, maar bij de overige dekkingen wel. Zo betaal je voor ruitschade €135 eigen risico en wordt dat bedrag zelfs €300 wanneer je niet bij een aangesloten reparatiebedrijf laat repareren.

Bij Allianz Direct geniet je standaard van €0 eigen risico, welke dekking je ook kiest. Zo sta je nooit voor extra kosten. Ook wij werken met aangesloten reparateurs om de kwaliteit van de reparatie te garanderen. Wil je toch liever ergens anders schade laten repareren? Dan kun je zelf kiezen voor de aanvullende dekking Vrije Reparatiekeuze. Je bent precies verzekerd zoals jij dat wilt.

Hema verzekering auto of Allianz Direct?

De autoverzekeringen van Allianz Direct zijn opgedeeld in drie soorten dekkingen. WA is onze meest basic dekking, waar je ook minder voor betaald. De All Risk autoverzekering is het meeste complete pakket dat je kunt kiezen, maar daar staat ook een hogere premie tegenover. Welk pakket bij jou past, hangt dus af van hoe je je auto wilt verzekeren en of dit past binnen jouw budget.

Bij de Hema autoverzekering is deze opdeling zoals hierboven aangegeven ongeveer hetzelfde. Waarom zou je dan voor Allianz Direct gaan, in plaats van een Hema verzekering auto? Simpel, omdat je bij Allianz Direct voor elke dekking de scherpste premie krijgt inclusief zeer goede voorwaarden. Niet alleen wij zeggen dat, maar onze klanten ook. Zo raadt 83% van onze klanten Allianz Direct aan en scoren we op basis van bijna 25.000 stemmen een score van 4 van de 5 sterren op Independer. Al overtuigd?

Autoverzekering afsluiten hema? Check eerst Allianz Direct.

Als je al overtuigd bent van de kracht van Allianz Direct, heten we je natuurlijk graag welkom! Ben je nog niet helemaal overtuigd? Dan nodigen we je graag uit om binnen 20 seconden online je premie te berekenen. Dan weet je precies wat je bij ons staat te wachten, zowel qua dekking als in kosten. Een ding is in ieder geval zeker; bij Allianz Direct kun je rekenen op een hoop zekerheid en een duidelijk verhaal. Bij Allianz Direct geniet je namelijk niet alleen van een scherpe premie, maar ook van goede voorwaarden en snelle hulp. Zo ben je echt zorgeloos onderweg. 

Vrouw thuis met krant

Stop met vergelijken, begin met besparen

Goedkope autoverzekering nodig? Bereken je premie en vind de autoverzekering die bij jou, je auto én je portemonnee past.