Vader en zoon spelen buiten

Independer autoverzekering afsluiten

Vergelijk en sluit een goedkope autoverzekering af:
 • checkmark

  Standaard €0,- Eigen Risico

 • checkmark

  Dagelijks wijzigen en opzeggen

 • checkmark

  Altijd vervangend vervoer bij schade

Een autoverzekering vergelijken bij Independer? Hiermee lukt het jou zeker een goedkope autoverzekering af te sluiten. Independer is namelijk de grootste digitale vergelijkingswebsite van Nederland en biedt autobezitters een ruime keuze uit autoverzekeringen van diverse verzekeraars. In je zoektocht naar een 'goedkope autoverzekering Independer' kom je al snel uit bij Allianz Direct. Dit bedrijf is een dochter van Allianz, 1 van de grootste verzekeraars ter wereld. Net als talloze andere verzekeraars is ook Allianz Direct aangesloten bij het Independer-platform en is het aantrekkelijk om er je autoverzekering onder te brengen. Dezelfde prijzen (premies) worden bij Independer getoond als op Allianz Direct.

Waarom een autoverzekering vergelijken Independer?

In je zoektocht naar een passende autoverzekering heeft het zeker meerwaarde om via Independer je autoverzekering te vergelijken. Een Independer autoverzekering stel je namelijk eenvoudig zelf samen aan de hand van de gegevens die je invult. Na het berekenen van de premie kom je al snel uit bij Allianz Direct. Behalve van een scherpe premie, profiteer je ook van alle voorwaarden; die zijn dik in orde. Vul daarom direct je gegevens in bij Independer en bereken jouw (auto)premie.

Waarom je je verzekering afsluit bij Allianz Direct

Het is om meerdere redenen interessant een 'goedkope autoverzekering Independer' af te sluiten bij Allianz Direct:

 • Je eigen risico bedraagt altijd €0,-
 • Het is mogelijk je autoverzekering dagelijks te wijzigen of op te zeggen
 • Vervangend vervoer bij schade
 • Woonverzekeringen zijn, naast autoverzekeringen, ook af te sluiten bij Allianz Direct
 • Je krijgt de scherpste premie in de markt

Redenen genoeg om een Independer autoverzekering direct onder te brengen bij Allianz Direct.

Independer autoverzekering: kies voor Allianz Direct

Ben je op zoek naar een Independer autoverzekering en ga je niet alleen voor een scherpe premie, maar zijn ook voorwaarden voor jou belangrijk? Dan is de keuze voor een Allianz Direct autoverzekering al snel gemaakt. Een aantrekkelijke verzekeringspremie en uitstekende polisvoorwaarden gaan bij deze verzekeraar hand in hand. Voer je kenteken in en binnen 20 seconden zie je je premie! Sluit 24 uur per dag, online een goedkope autoverzekering af bij Allianz Direct.

Ook je autoverzekering afsluiten?

Bij Allianz Direct verzeker je je auto standaard met € 0,- eigen risico.

Sluit direct af
Allianz Direct autoverzekering