Independer autoverzekering afsluiten

Vergelijk en sluit een goedkope autoverzekering af:

  • Standaard €0,- Eigen Risico

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

Koppel met ipad

Waarom een autoverzekering vergelijken bij Independer?

Een autoverzekering vergelijken bij Independer? Zo lukt het jou zeker om een goedkope autoverzekering af te sluiten. Independer is namelijk de grootste digitale vergelijkingswebsite van Nederland en biedt autobezitters een ruime keuze uit autoverzekeringen van diverse verzekeraars, waaronder Allianz Direct.

Allianz Direct op Independer

Allianz Direct is het dochterbedrijf van Allianz, één van de grootste verzekeraars ter wereld. Net als talloze andere verzekeraars is ook Allianz Direct aangesloten bij het Independer-platform en is het aantrekkelijk om er je autoverzekering onder te brengen. De prijzen (premies) die je bij Independer ziet, zijn dezelfde als op de Allianz Direct website. Behalve van een scherpe premie, profiteer je bij Allianz Direct ook van goede voorwaarden; die zijn dik in orde. Vul daarom direct je gegevens in bij Independer, of bereken hier jouw (auto)premie.

Waarom je je verzekering afsluit bij Allianz Direct

Een Independer autoverzekering stel je eenvoudig zelf samen aan de hand van de gegevens die je invult. Na het berekenen van de premie kun je een verzekering afsluiten, bijvoorbeeld bij Allianz Direct. Als je op Google zoekt naar 'goedkope autoverzekering Independer' kom je al snel uit bij deze verzekeraar. Maar Allianz Direct is meer dan alleen goedkoop:

  • Je eigen risico bedraagt altijd €0,-
  • Het is mogelijk om je autoverzekering dagelijks te wijzigen of op te zeggen
  • Je krijgt altijd vervangend vervoer bij schade
  • Woonverzekeringen zijn, naast autoverzekeringen, ook af te sluiten bij Allianz Direct
  • Je krijgt de scherpste premie in de markt

Redenen genoeg om een (via Independer) je autoverzekering direct onder te brengen bij Allianz Direct.

Independer autoverzekering: kies voor Allianz Direct

Ben je op zoek naar een Independer autoverzekering en ga je niet alleen voor een scherpe premie, maar zijn ook voorwaarden voor jou belangrijk? Dan is de keuze voor een Allianz Direct autoverzekering al snel gemaakt. Een aantrekkelijke verzekeringspremie en uitstekende polisvoorwaarden gaan bij deze verzekeraar hand in hand. Voer je kenteken in en binnen 20 seconden zie je je premie! Sluit 24 uur per dag, online een goedkope autoverzekering af bij Allianz Direct.

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Hoe kan ik mijn auto het beste verzekeren: WA, Beperkt Casco of All Risk? © Allianz Direct
Allianz Direct autoverzekering

Ook je autoverzekering afsluiten?

Bij Allianz Direct verzeker je je auto in 3 minuten en kies je voor de meest gekozen autoverzekering op Independer!