Kampeerauto verzekeren?

Bij Allianz Direct kun je helaas niet je kampeerauto verzekeren, maar we vertellen je er graag meer over.

Vrouw buiten lacht met zwemobject

Ga je graag op pad met de kampeerauto en wil je je kampeerauto verzekeren bij een betrouwbare verzekeringsmaatschappij? Vooraf een kampeerautoverzekering vergelijken helpt je bij het maken van een goede keuze. Je gaat graag onbezorgd op vakantie in Europa en in geval van schade word je graag goed geholpen. Met een goede kampeerautoverzekering heb je nergens omkijken naar en lukt het jou optimaal te genieten van je vakantie. Bij Allianz Direct hebben we helaas geen verzekeringen voor kampeerauto's. We leggen je wel graag uit waar je allemaal op kunt letten in je zoektocht.

Welke kampeerautoverzekering past bij mij?

Welke kampeerautoverzekering bij je past, is afhankelijk van diverse factoren. Zo spelen het merk, type en bouwjaar van de kampeerauto een belangrijke rol. Bij een oudere kampeerauto of camper verzeker je veelal alleen wettelijke aansprakelijkheid – schade die je toebrengt aan anderen. Een nieuwe kampeerauto verzekeren? Dan wil je ook dekking tegen diefstal, brand en vandalisme. Bovendien is een nieuwe camper ook te verzekeren tegen schade die je zelf veroorzaakt aan je eigen kampeerauto.

Kampeerautoverzekering vergelijken voor je camper

Je kampeerauto verzekeren doe je pas na het vergelijken van verschillende aanbieders. Wij bieden deze verzekeringen helaas niet aan, maar online zijn er diverse mogelijkheden om andere verzekeraars met elkaar te vergelijken. Kijk ook naar de nieuwwaarderegeling en of je een vergoeding wenst op basis van dagwaarde of aankoopwaarde. Lees te allen tijde de polisvoorwaarden door bij een kampeerautoverzekering vergelijken. Hiermee voorkom je narigheid in de toekomst en kies je een dekking die goed bij je past.

Online een kampeerauto verzekeren

Een kampeerauto verzekeren bij een goede verzekeraar? Doe het gemakkelijk zelf door online op zoek te gaan naar de beste aanbieder. Bereken je premie, lees de voorwaarden door en bedenk welke dekking voor jou wenselijk is. Soms is het mogelijk om korting te krijgen op je premie door meerdere verzekeringen af te sluiten bij één aanbieder of door schadevrij te rijden. Kortom: je kampeerauto verzekeren doe je gemakkelijk online. Sluit de kampeerautoverzekering bij de beste aanbieder! 

Familie loopt buiten

Wij staan voor je klaar in heel Europa

Met de Pechhulp Verzekering repareren we je auto in binnen- en buitenland. Is reparatie niet ter plekke mogelijk? Dan brengen we ‘m naar een garage in de buurt en krijg je vervangend vervoer.