Een ongevallen­verzekering

Bij Allianz Direct:

  • 24/7 directe hulp & service

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

  • Meest gekozen autoverzekering op Independer en Autoverzekering.nl

Familie vader en zoon spelen buiten

Een ongeval zit in een klein hoekje en daarom is een ongevallenverzekering een slimme keuze. Risico's zijn er niet alleen als je in de auto zit, maar ook als je op de fiets op weg bent naar je werk. De financiële consequenties zijn vaak fors na een ongeval of aanrijding. In het ergste geval raak je invalide en verlies je mogelijk je inkomen. Dit risico is af te dekken met een goede ongevallenverzekering die je online afsluit bij Allianz Direct.

Wat is een ongevallenverzekering?

Een ongevallenverzekering van Allianz Direct keert een geldbedrag uit bij invaliditeit of overlijden na een ongeval. Interessant voor jou, maar ook voor nabestaanden. Het is mogelijk om een losse ongevallenverzekering te sluiten, maar er is ook een aanvullende ongevallenverzekering inzittenden voor de autoverzekering. Het bedrag dat je verzekert, is van toepassing op zowel jou als bestuurder als de passagiers die je vervoert. De hoogte van het bedrag dat wordt uitgekeerd, is afhankelijk van wat je verzekerd.

Waarom een ongevallenverzekering inzittenden afsluiten bij Allianz Direct

Een ongevallenverzekering afsluiten in combinatie met een autoverzekering van Allianz Direct levert je altijd voordelen op:

  • Je bent bij schade verzekerd van vervangend vervoer;
  • Je eigen risico bij schade bedraagt altijd €0,-;
  • Je sluit een verzekering af die dagelijks is te wijzigen of op te zeggen;
  • Je kunt, naast een ongevallenverzekering inzittenden, ook allerlei andere verzekeringen afsluiten.

Ga daarom goed verzekerd de weg op en sluit ook je ongevallenverzekering bij Allianz Direct. Benieuwd naar andere aanvullende dekkingen? Bekijk ze in deze uitlegvideo!

Sluit online een verzekering bij Allianz Direct

Zoek je een goede losse ongevallenverzekering of een ongevallenverzekering inzittenden voor je auto? Bereken online je premie bij Allianz Direct en sluit eenvoudig online af via de site. Hiermee beperk je de financiële gevolgen voor jezelf naar aanleiding van een ongeval. Lees je vooraf goed in over welke voorwaarden van toepassing zijn op de ongevallenverzekering en sluit vervolgens de verzekering online af via de site.

Vader met kids eet buiten

Anderen laten (mee)rijden in jouw auto?

Heb jij vaak bijrijders, word je weleens thuisgebracht in je eigen auto of leen je deze regelmatig uit? Dan is de Inzittendenverzekering voor jou geen overbodige luxe.