Pechhulp buitenland

Bij al onze verzekeringen:

  • Bereken je premie in 20 seconden en sluit af in 3 minuten

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

  • 24/7 directe hulp & service

  • Je bent nooit onderverzekerd

Zoek je een verzekering met pechhulp buitenland? Bij Allianz Direct kun je altijd voor Pechhulp kiezen, dan ben je direct verzekerd van hulp in heel Europa.

Auto rijden in buitenland, pechhulp voor buitenland

Pechhulp buitenland

Pech onderweg is vervelend. Maar pech in het buitenland is misschien wel het vervelendst. Je bent lekker op vakantie en plots stopt je auto er mee. De taalbarriere helpt natuurlijk niet en misschien ben je ook even kwijt waar je precies bent en hoe je het beste hulp kunt zoeken. Precies daarom wil je natuurlijk Pechhulp buitenland.

Bij Allianz Direct kun je ongeacht de dekking die je hebt ook kiezen voor de aanvullende dekking Pechhulp. Met deze Pechhulp-dekking ben je verzekerd van hulp onderweg in heel Europa. Bij Allianz Direct kies je niet specifiek voor Pechhulp buitenland, maar ben je met Pechhulp direct verzekerd van hulp in binnen- en buitenland. Dus of je nu even boodschappen gaat doen en onderweg een lekke band krijgt of je in Zuid-Frankrijk staat met een oververhitte motor; met Pechhulp helpen we je overal.

Pech in het buitenland? Geen zorgen

De Pechhulp verzekering van Allianz Direct is geldig in heel Europa, dus ook bij pech in het buitenland kun je op ons rekenen. Natuurlijk wil je liever geen pech in het buitenland. Daarom is het slim om goed voorbereid op pad te gaan. Check dus voor je op reis gaat of je auto goed gecontroleerd is. Ook is het slim om vlak voor vertrek de bandenspanning, koelvloeistof en het oliepeil van je auto na te gaan. Meer tips vind je in ons blog. Zo ben je goed voorbereid en is er minder kans op autopech in het buitenland. 

Pechhulp verzekering: wat is wel en niet verzekerd?

Neem deze aanvulling op je autoverzekering en wij staan in heel Europa voor jou klaar als je pech hebt.
Wel verzekerd:
  • Reparatie ter plekke
  • Vervoer van je auto naar een garage in de buurt
  • Vervangend vervoer
Niet verzekerd:
  • Voor kosten die je maakt zonder onze toestemming
  • Als je jouw auto niet goed onderhoudt

Wegenwacht buitenland

Zoals hierboven genoemd geldt de Pechhulp dekking in het buitenland. Dat betekent dus dat wij ook wegenwacht buitenland voor jou regelen. De wegenwacht buitenland zit standaard in de Pechhulp dekking. Waar je dus ook bent in Europa, wij komen je helpen als het nodig is. Ons doel is om jou verder vooruit te helpen en zo jouw buitenlandse rit ook fijn en soepel te laten verlopen.

Pechhulp verzekering afsluiten?

Of je nu pechhulp buitenland of binnenland nodig hebt, met de aanvullende dekking Pechhulp van Allianz Direct ben je verzekerd van de juiste hulp wanneer je het nodig hebt. Sluit daarom nu je autoverzekering WA, Beperkt Casco of All Risk af en kies voor de handige Pechhulp dekking. Hoe? Bereken direct online je premie en vergeet de Pechhulp dekking niet aan te vinken. Rijd jij vandaag nog veilig en verzekerd rond, ook in het buitenland. 

Familie loopt buiten

Wij staan voor je klaar in heel Europa

Met de Pechhulp Verzekering repareren we je auto in binnen- en buitenland. Is reparatie niet ter plekke mogelijk? Dan brengen we ‘m naar een garage in de buurt en krijg je vervangend vervoer.