Reisverzekering later afsluiten

Bij Allianz Direct:

  • 24/7 SOS hulpverlening

  • Bagage meeverzekerd

  • Keuze uit 60 of 90 dagen reizen

  • Europa of Wereldwijd incl. USA en Canada

  • Inclusief goede corona dekking

Reisverzekering later afsluiten voor je reis? Geen probleem bij Allianz Direct. Bereken meteen je voordelige premie en bekijk de voorwaarden.

Familie buiten

Reisverzekering later afsluiten bij Allianz Direct

Je hebt je favoriete vakantie geboekt, maar hebt niet direct een reis- of annuleringsverzekering afgesloten? Bij Allianz Direct kun je moeiteloos een reisverzekering later afsluiten om alsnog zonder zorgen op reis te gaan. Bij een annuleringsverzekering geldt wel dat je dit doet binnen 14 dagen na het reserveren van je vakantie. Allianz Direct biedt meerdere doorlopende reisverzekeringen aan voor ieder soort reiziger. Ontdek meteen de voorwaarden van een reisverzekering later afsluiten en bereken je voordelige premie.

Wat is een reisverzekering?

Met de reisverzekering van Allianz Direct ben je verzekerd op het moment dat je met onverwachte kosten te maken krijgt tijdens je reis. Raakt je bagage zoek op het vliegveld, wordt er ingebroken in je appartement of krijg je te maken met een ongeval op de weg? In dit soort situaties staat Allianz Direct voor je klaar om je te begeleiden en de kosten te dekken.

Welke reisverzekering later afsluiten bij Allianz Direct?

Wanneer je een reisverzekering later gaat afsluiten bij Allianz Direct heb je de keuze uit drie varianten: Basic, Comfort en Premium. Welke reisverzekering het beste bij jou past, is afhankelijk van hoe vaak je reist en voor welk bedrag je verzekerd wilt zijn. De Basic reisverzekering is ideaal als je een standaarddekking zoekt waarbij de basisonderdelen van je reis worden vergoed. Wie echter meer zekerheid zoekt, kiest voor de Comfort reisverzekering van Allianz Direct. Bij deze verzekering keert Allianz Direct een hoger bedrag aan vergoedingen uit en zijn meer reisdagen verzekerd. De Premium reisverzekering biedt maximale zekerheid gedurende je reis. Bij deze variant is ook de annuleringsverzekering standaard meeverzekerd.

Tot wanneer een reisverzekering later afsluiten?

Een reisverzekering later afsluiten is bij Allianz Direct zelfs op de dag van vertrek nog mogelijk. Met de doorlopende reisverzekering ben je daarna het volledige jaar verzekerd. Ook je reisgenoten zijn vanaf het moment dat je op vakantie gaat verzekerd. Sluit je ook een annuleringsverzekering af bij de reisverzekering? Hiervoor geldt dat de reisverzekering uiterlijk 14 dagen na het reserveren van je reis moet zijn afgesloten.

Bereken meteen je voordelige premie bij een Allianz Direct reisverzekering

Een reisverzekering later afsluiten bij Allianz Direct biedt talrijke voordelen. Zo geven wij service van hoogstaande kwaliteit tegen een lage premie. Onze alarmcentrales zijn wereldwijd 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend voor directe hulp in noodsituaties. We bieden deskundige begeleiding naar de beste ziekenhuizen en artsen ter plaatse. Bovendien hanteert Allianz Direct bij de Comfort en Premium reisverzekering een standaard eigen risico van €0. Verder staan wij bekend om de snelle en betrouwbare schadeafhandeling bij verlies, vertraging of annulering. Meer weten? Bekijk hier de voorwaarden of bereken direct je scherpe premie.

Was dit artikel nuttig?

Familie met vader en kinderen eten buiten samen

Reisverzekering Premium

Echt zorgeloos op reis? Dan ga je voor de Premium reisverzekering. Zo geniet je van de beste voorwaarden tegen een scherpe premie, inclusief annuleringsverzekering. Waar wacht je nog op?