Reisverzekering later afsluiten

Bij Allianz Direct:

  • Scherpe premie, uitgebreide dekking

  • Kortlopende of Doorlopende verzekering

  • 24/7 SOS hulpverlening

  • Bagage meeverzekerd

  • Aan te vullen met dekking Wintersporten en Risicosporten

Reisverzekering later afsluiten voor je reis? Geen probleem bij Allianz Direct. Bereken meteen je voordelige premie en bekijk de voorwaarden.

Familie buiten

Reisverzekering later afsluiten bij Allianz Direct

Je hebt je favoriete vakantie geboekt, maar hebt niet direct een reis- of annuleringsverzekering afgesloten? Bij Allianz Direct kun je moeiteloos een Reisverzekering later afsluiten om alsnog zonder zorgen op reis te gaan. Bij een Annuleringsverzekering geldt wel dat je dit doet binnen 14 dagen na het boeken van je vakantie. Allianz Direct biedt meerdere reisverzekeringen aan voor ieder soort reiziger. Ontdek meteen de voorwaarden van een reisverzekering later afsluiten en bereken je voordelige premie.

Wat is een reisverzekering?

Met de reisverzekering van Allianz Direct ben je verzekerd op het moment dat je met onverwachte kosten te maken krijgt tijdens je reis. Raakt je bagage zoek op het vliegveld, wordt er ingebroken in je appartement of krijg je te maken met een ongeval op de weg? In dit soort situaties staat Allianz Direct voor je klaar om je te begeleiden en de kosten te dekken.

Welke reisverzekering later afsluiten bij Allianz Direct?

Heb je je vakantie geboekt en ga je je reisverzekering later afsluiten? Bij zowel de kortlopende als doorlopende reisverzekering van Allianz Direct heb je de keuze uit drie varianten: Basic, Comfort en Premium. De Basic reisverzekering is ideaal als je een standaarddekking zoekt waarbij de basisonderdelen van je reis worden vergoed. Wie echter meer zekerheid zoekt, kiest voor de Comfort reisverzekering. Bij deze verzekering keert Allianz Direct een hoger bedrag aan vergoedingen uit en zijn medische kosten standaard inbegrepen. De Premium reisverzekering later afsluiten, zorgt voor maximale zekerheid tijdens je reis. Bij deze variant zijn ook ongevallen gedekt én geldt standaard een eigen risico van €0.

Tot wanneer een reisverzekering later afsluiten?

Een reisverzekering later afsluiten is bij Allianz Direct zelfs op de dag van vertrek nog mogelijk. Met de doorlopende reisverzekering ben je daarna het volledige jaar verzekerd. Sluit je ook een annuleringsverzekering af, bij of naast je reisverzekering? In dat geval geldt dat de annuleringsverzekering uiterlijk 14 dagen na het boeken van je vakantie moet zijn aangevraagd.

Bereken meteen je voordelige premie bij een Allianz Direct reisverzekering

Een reisverzekering later afsluiten bij Allianz Direct biedt talrijke voordelen. Zo geven wij service van hoogstaande kwaliteit tegen een lage premie. Onze alarmcentrales zijn wereldwijd 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend voor directe hulp in noodsituaties. We bieden deskundige begeleiding naar de beste ziekenhuizen en artsen ter plaatse. Bovendien hanteert Allianz Direct bij de Premium reisverzekering een standaard eigen risico van €0 en staan wij bekend om de snelle, betrouwbare schadeafhandeling bij verlies, vertraging of annulering. Meer weten? Bekijk de voorwaarden of bereken gelijk je scherpe premie.

Was dit artikel nuttig?

Familie reist met kind

Reisverzekering nodig?

Met de Kortlopende of Doorlopende Reisverzekering van Allianz Direct kun je rekenen op 24/7 SOS hulpverlening op reis en vergoeding voor verloren of vertraagde bagage. Kies uit Basic, Comfort of Premium en ontdek de wereld zonder zorgen op jouw manier!