Stormschade voorkomen

 • Handige tips: zo bescherm je je huis en auto effectief

 • Kostenbesparend: voorkom dure reparaties door vooraf maatregelen te nemen

 • Zorgeloos door het leven: wees voorbereid en geniet van de zekerheid dat je eigendommen veilig zijn tijdens storm

Stormschade

Bescherm je auto en woning en voorkom stormschade

Zonder preventieve maatregelen kan een storm flinke schade veroorzaken aan je auto en huis. Denk aan deuken door rondvliegende voorwerpen, waterschade door lekkende daken, en omgewaaide bomen die eigendommen kunnen beschadigen. 

 

Ontdek hoe je stormschade aan je auto en huis kunt voorkomen. Volg onze handige tips, zoals het vermijden van parkeren onder bomen tijdens stormen en het opruimen van je tuin om schade te voorkomen. Bescherm jezelf en je spullen met simpele stappen.

Stormschade aan je auto of woning?

Check hier de tips om schade te voorkomen!

 • Voorkom stormschade aan je auto

  Tegenwoordig komen er ook in Nederland heftige stormen voor. Gelukkig kan je zelf van alles doen om schade door storm te voorkomen: voorkomen is namelijk beter dan genezen.

 • Storm

  Voorkom stormschade aan je woning

  In Nederland kennen we helaas ook flinke stormen. Hoe voorkom je zulke schade en wat kun je doen als er toch schade aan je woning is? Dat en meer over stormschade aan je woning lees je hier.

 • Laptop

  Stormschade melden?

  Heb je stormschade aan je woning of auto? Meld het nu! Wij maken direct een dossier aan en krijg je een schadenummer. Ons team onderzoekt de schade en je dekking, en maakt een kosteninschatting. Is alles in orde en gedekt, dan regelen wij de rest!