Kia autoverzekering

Bij Allianz Direct:

  • Bereken je premie in 20 seconden en sluit af in 3 minuten

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

  • 24/7 directe hulp en service

  • Meest gekozen autoverzekering op Independer en Autoverzekering.nl

Kia autoverzekering afsluiten

Kia autoverzekering

Heb je een Kia voor je deur staan, of ben je van plan om een Kia aan te schaffen? Dan is het verstandig om een goede Kia autoverzekering af te sluiten. Kia auto’s scoren hoog als het gaat om betrouwbaarheid en goedkoop onderhoud. Niet gek dus, dat Kia steeds populairder aan het worden is. De betaalbare wagens van Kia trekken veel bekijks. Maar ondanks de hoge betrouwbaarheid wil je natuurlijk een goede verzekering, zodat je echt zonder zorgen de weg op kan. Of je nu een ouder model rijdt, of een gloednieuwe Kia Picanto hebt gekocht: bij je Kia hoort een Kia autoverzekering!

Kia autoverzekering bij Allianz Direct

Om tot de beste Kia autoverzekering te komen, zoek je natuurlijk eerst online naar verschillende verzekeraars om te vergelijken. Wij maken het je graag makkelijk, door de voordelen van een Kia autoverzekering bij Allianz Direct op een rijtje te zetten. Zo geniet je bij Allianz Direct van verschillende voordelen, waaronder standaard €0 Eigen Risico, 24/7 hulp bij nood en altijd vervangend vervoer bij schade. Wel zo fijn, toch?

Kia autoverzekering: welke verzekering past bij mijn Kia?

Je vraagt je vast af: ‘Welke Kia autoverzekering past bij mij en mijn Kia?’. Goede vraag. Of je nou een Kia Picanto autoverzekering zoekt, of een autoverzekering voor een andere Kia: bij Allianz Direct kunnen jij en je Kia altijd terecht. Maar welke autoverzekering je kiest, is natuurlijk afhankelijk van je persoonlijke wensen. Ook kan de leeftijd van je auto hierbij een rol spelen en is dit mede afhankelijk van je budget voor de Kia autoverzekering. Hieronder vind je een overzicht van de autoverzekeringen waar je uit kunt kiezen bij Allianz Direct.

Kia autoverzekering: WA

Met de WA-autoverzekering voor je Kia voldoe je aan de wettelijke verplichting om je Kia te verzekeren. De WA-dekking is onze meest basic dekking en daarmee de goedkoopste basisdekking die je kunt vinden. Hiermee ben je verzekerd voor schade aan anderen. De WA-autoverzekering Kia wordt veel gekozen bij auto’s die ouder zijn dan 12 jaar. Heb je een wat oudere Kia, of wil je gewoon de goedkoopste dekking? Dan is de WA-autoverzekering van Allianz Direct écht wat voor jou.

Beperkt Casco autoverzekering Kia

Als je iets meer dekking zoekt, is de Beperkt Casco autoverzekering de gulden middenweg. Met deze Kia autoverzekering ben je net wat meer gedekt dan bij de WA-autoverzekering. Hiermee is je Kia namelijk ook verzekerd voor schade door bijvoorbeeld een inbraak, storm of brand. Ga je voor Beperkt Casco? Dan is ruitschade ook direct verzekerd. De Kia is een zeer betrouwbaar automerk, maar met de Beperkt Casco autoverzekering van Allianz Direct rijd je net wat lekker rond.

De meest complete dekking: All Risk autoverzekering Kia

Voor als je echt zuinig bent op je nieuwe Kia, of simpelweg zo min mogelijk risico wil: de All Risk autoverzekering. Hiermee ben je niet alleen verzekerd op de hiervoor genoemde schades, maar geniet je van nog meer dekking. Met de All Risk Kia autoverzekering ben je namelijk ook verzekerd wanneer je schade hebt door bijvoorbeeld een aanrijding, of schade door vandalisme. Dit soort schades zijn ongelofelijk vervelend, dan wil je goed verzekerd zijn. Met de All Risk autoverzekering van Allianz Direct rijdt je echt zorgeloos rond. Wel zo fijn, om je Kia autoverzekering zo compleet mogelijk te maken.

Sluit je Kia autoverzekering direct af

Je Kia autoverzekering afsluiten doe je natuurlijk bij Allianz Direct. Ben je eruit welke verzekering je wilt? Vergeet dan niet om ook te kijken naar de aanvullende dekkingen, zoals PechhulpRechtsbijstand of Vrije Reparatiekeuze. Daarna bereken je binnen 20 seconden je premie en ben je vandaag nog verzekerd zoals jij dat wilt!

Was dit artikel nuttig?

Man met laptop

Benieuwd naar je premie?

Je weet het zo. Bereken je premie in 20 seconden en sluit direct af.