Reisverzekering afsluiten

Bij Allianz Direct:

  • Scherpe premie, uitgebreide dekking

  • Kortlopende of Doorlopende verzekering

  • Bagage meeverzekerd

  • 24/7 SOS hulpverlening

  • Aan te vullen met dekking Wintersporten en Risicosporten

Hoeveel bespaar jij op je reisverzekering? Bij Allianz Direct kun je een goede reisverzekering afsluiten met een lage premie. Bereken nu je voordeel.

Stel op scooter buiten

Reisverzekering afsluiten bij Allianz Direct

Wanneer je op vakantie bent en er iets gebeurt, wil je zeker weten dat je goed geholpen wordt. In een noodsituatie kun je rekenen op de betrouwbare hulpverlening van Allianz Direct. Onze hulpverleners nemen je zoveel mogelijk zorg uit handen, waardoor je snel weer van je reis kunt genieten. Meteen een reisverzekering afsluiten? Vergelijk de premies en dekkingen van onze verzekeringen en sluit eenvoudig en snel de beste reisverzekering af via de website.

Waarom een reisverzekering afsluiten?

Met een Reisverzekering afsluiten zorg je ervoor dat je bent verzekerd op het moment dat er door onvoorziene redenen schade of kosten ontstaan tijdens je vakantie. Zo kan je bagage beschadigd raken gedurende de vliegreis, maak je kosten voor een langer verblijf omdat je in quarantaine moet verblijven of heb je te maken met schade door een autopech. Zonder reisverzekering kun je in dat geval voor hoge onvoorziene kosten komen te staan. Een reisverzekering afsluiten is dus slim, om je te beschermen tegen deze kosten. 

Welke reisverzekering afsluiten?

Bij Allianz Direct heb je keuze uit meerdere reisverzekeringen. Welke reisverzekering voor jou de beste is, hangt af van hoe vaak en hoe lang je op pad gaat. Ga je een enkele keer op vakantie, bijvoorbeeld tijdens de zomermaanden, dan is een Basic reisverzekering van Allianz Direct een uitstekende keuze. Deze verzekering biedt je basisdekking voor de meest voorkomende problemen die tijdens een reis kunnen ontstaan. Houd je ervan om geregeld op vakantie te gaan, bijvoorbeeld op vrienden- of familieweekend, een wandelvakantie in Frankrijk en een wintersportreis? In dat geval biedt de Doorlopende Reisverzekering met Comfort of Premium dekking meer ruimte. De Premium reisverzekering, zowel de kortlopende als de doorlopende, is bovendien inclusief dekking van Ongevallen op reis.

Aanvullende dekkingen bij je reisverzekering afsluiten

Een reisverzekering afsluiten bij Allianz Direct, verzekert je standaard van SOS hulpverlening in noodsituaties. Daarnaast is schade aan of verlies van bagage altijd gedekt door je reisverzekering. Je bepaalt verder zelf welke dekkingen je selecteert bij je reisverzekering. Als je een Comfort of Premium reisverzekering afsluit, hoef je je bijvoorbeeld geen zorgen te maken om hoge medische kosten in het buitenland. Je kunt ook de aanvullende dekking voor Wintersporten en Risicosporten bij je reisverzekering afsluiten. Jij bepaalt zelf wat je belangrijk vindt binnen je reisverzekering. Zo betaal je bij Allianz Direct nooit te veel aan premie. Wil je meer weten of meteen een reisverzekering afsluiten bij Allianz Direct? Bereken nu je premie.

Was dit artikel nuttig?

Familie reist met kind

Reisverzekering nodig?

Met de Kortlopende of Doorlopende Reisverzekering van Allianz Direct kun je rekenen op 24/7 SOS hulpverlening op reis en vergoeding voor verloren of vertraagde bagage. Kies uit Basic, Comfort of Premium en ontdek de wereld zonder zorgen op jouw manier!