Reisverzekering afsluiten

Bij Allianz Direct:

  • 24/7 SOS hulpverlening

  • Bagage meeverzekerd

  • Keuze uit 60 of 90 dagen reizen

  • Europa of Wereldwijd incl. USA en Canada

  • Inclusief goede corona dekking

Hoeveel bespaar jij op je reisverzekering? Bij Allianz Direct kun je een goede reisverzekering afsluiten met een lage premie. Bereken nu je voordeel.

Stel op scooter buiten

Reisverzekering afsluiten bij Allianz Direct

Wanneer je op vakantie bent en er iets gebeurt, wil je zeker weten dat je goed geholpen wordt. In een noodsituatie kun je rekenen op de betrouwbare hulpverlening van Allianz Direct. Onze hulpverleners nemen je zoveel mogelijk zorg uit handen, waardoor je snel weer van je reis kunt genieten. Meteen een reisverzekering afsluiten? Vergelijk de premies en dekkingen van onze verzekeringen en sluit eenvoudig en snel de beste reisverzekering af via de website.

Wat houdt een reisverzekering afsluiten exact in?

Met een reisverzekering afsluiten zorg je ervoor dat je bent verzekerd op het moment dat er door onvoorziene redenen schade of kosten ontstaan tijdens je vakantie. Zo kan je bagage beschadigd raken gedurende de vliegreis, maak je kosten voor een langer verblijf omdat je in quarantaine moet verblijven of heb je te maken met schade door een autopech. Zonder reisverzekering kun je in dat geval voor hoge onvoorziene kosten komen te staan. Gelukkig biedt een reisverzekering dekking voor deze kosten.

Welke reisverzekering afsluiten

Bij Allianz Direct heb je keuze uit meerdere reisverzekeringen. Welke reisverzekering voor jou de beste is, hangt af van hoe vaak en hoe lang je op pad gaat. Ga je een enkele keer op vakantie, bijvoorbeeld tijdens de zomermaanden, dan is een Basic reisverzekering van Allianz Direct een uitstekende keuze. Deze verzekering biedt je basisdekking voor de meest voorkomende problemen die tijdens een reis kunnen ontstaan. Houd je ervan om geregeld op vakantie te gaan, bijvoorbeeld op vrienden- of familieweekend, een wandelvakantie in Frankrijk en een wintersportreis? In dat geval bieden de Allianz Direct Comfort en Premium reisverzekering meer ruimte. Bij de Premium verzekering is bovendien standaard een annuleringsverzekering inclusief.

Aanvullende dekkingen bij je reisverzekering afsluiten

Door een reisverzekering af te sluiten bij Allianz Direct ontvang je standaard hulp in noodsituaties. Daarnaast is de schade bij ongevallen en aan bagage altijd verzekerd. Inwonende en uitwonende kinderen binnen het gezin die jonger dan 30 jaar zijn, zijn bovendien gratis meeverzekerd. Je bepaalt verder zelf of je aanvullende dekkingen wilt selecteren bij je reisverzekering. Zo kun je bijvoorbeeld bij een verblijf in een ziekenhuis in het buitenland met hoge medische kosten te maken krijgen, aangezien de zorgverzekering slechts een deel van deze kosten betaalt. Door je aanvullend te verzekeren voor medische kosten heb je hier geen zorgen over. Als je de Comfort reisverzekering afsluit, kun je ook een aanvullende annuleringsverzekering afsluiten. Jij bepaalt zelf wat je belangrijk vindt binnen je reisverzekering, zodat je bij Allianz Direct nooit te veel betaalt aan premie. Wil je meer weten over een reisverzekering afsluiten bij Allianz Direct? Bereken dan nu je premie.

Was dit artikel nuttig?

Vrouw hangt in huis met huisdier

Reisverzekering Basic

Met de Basic reisverzekering van Allianz Direct ben je goed verzekerd op reis. Zo profiteer je van SOS noodhulp, verzekerde bagage en kun je 60 dagen op reis.