Allianz Inboedelverzekering vergelijken

Bij al onze verzekeringen:

  • Standaard €0,- Eigen Risico bij alle dekkingen

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • 24/7 bereikbaar bij noodsituaties

  • Je bent nooit onderverzekerd

Stel thuis relaxen

Allianz Inboedelverzekering

Of je nu net een nieuw huis hebt gekocht, gehuurd, of overstapt van verzekeraar – je wilt een goede woonverzekering die de spullen in je huis verzekerd voor schade. De verzekering die je daar bij nodig hebt is de Allianz Inboedelverzekering. De Inboedelverzekering Allianz Direct biedt namelijk dekking voor schade aan je spullen.

Allianz Inboedelverzekering: wat valt onder de inboedel?

Onder de Allianz Inboedelverzekering vallen de losse, verplaatsbare spullen in je woning. Denk bijvoorbeeld aan je meubels, maar ook elektronische apparaten of woonaccessoires zoals die ene mooie vaas die je op tafel hebt staan. Als daar per ongeluk iets mee gebeurt, baal je. Met de Allianz Inboedelverzekering ben je dan gelukkig goed verzekerd en krijg je in de meeste gevallen de schade vergoed.

De Allianz Inboedelverzekering dekt schade die ontstaat door bijvoorbeeld brand, storm of waterschade die plotseling ontstaat. Daarnaast is je inboedel ook verzekerd voor inbraak, diefstal en vandalisme. Je moet er natuurlijk niet aan denken, maar als zoiets je overkomt ben je blij met een goede verzekering. Bij Allianz Direct helpen we je dan zo snel mogelijk.  

Inboedelverzekering Allianz Direct: standaard of All Risk?

Bij de Allianz Inboedelverzekering kun je kiezen uit de standaard dekking, die al een prima dekking geeft op je inboedel. Ben je echt zuinig op je spullen, of wil je gewoon de meest complete dekking die er is? Dan kies je voor de Inboedelverzekering Allianz Direct All Risk. Met de All Risk dekking ben je behalve bovengenoemde dekking ook nog verzekerd voor schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt.

Inboedelverzekering Allianz Direct

Ben je op zoek naar een goede Inboedelverzekering? Dan heb je ‘m gevonden! Bij Allianz Direct geniet je van goede voorwaarden voor een zeer scherpe premie. Daarnaast bieden wij je standaard:

  • €0,- Eigen Risico
  • Bij meeste spullen minimaal 3 jaar (en vaak langer!) uitkering o.b.v. nieuwwaarde
  • Sleutels gestolen? Vervangende sloten verzekerd tot €1000,-
  • Audio- en computerapparatuur verzekerd tot €15.000,-
  • Inboedel uitwonend studerend kind meeverzekerd tot €5000,-

Wist je trouwens dat de Inboedelverzekering Allianz Direct tot een van de beste inboedelverzekeringen behoort? MoneyView beoordeelde onze Inboedelverzekering namelijk met 5 sterren. Dus, waar wacht je nog op? Bereken direct je premie en binnen 2 minuten is je inboedel verzekerd zoals jij dat wil! 

Was dit artikel nuttig?

Couple playing guitar

Jouw inboedel is veilig bij ons

Bij Allianz Direct verzeker je de spullen in je huis voor vrijwel alle schade, standaard met €0 eigen risico.