Wat is de beste inboedelverzekering?

De Inboedelverzekeringen van Allianz Direct:

  • €0,- Eigen Risico

  • Sleutels gestolen? Vervangende sloten tot €500

  • Audio- en computerapparatuur verzekerd tot €15.000

Mensen buiten bij het meer

Een goede Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is altijd handig om te hebben. Met een inboedelverzekering ben je verzekerd tegen schade door zaken als inbraak, brand en lekkage. Je inboedel is waarschijnlijk flink wat waard en voor een inboedelverzekering betaal je maar een klein bedrag per maand. Vandaar dat een goede inboedelverzekering iedereen met een eigen huis of kamer wordt aangeraden. Dan rest nog de vraag wat de beste inboedelverzekering is voor jouw situatie. Wat de beste inboedelverzekering voor jou is, hangt af van de waarde van je inboedel, je wensen en behoeften. Kijk bij het uitzoeken van een inboedelverzekering goed naar de polisvoorwaarden en bedragen voor elektronica, sieraden en gadgets.

Beste Inboedel en Opstalverzekering

De beste inboedel -en opstalverzekering vind je online. Er zijn talloze websites waar je verschillende inboedelverzekeringen met elkaar kunt vergelijken. Dit doe je meestal door het invullen van je postcode, leeftijd en inkomen. Aan de hand van deze factoren wordt geschat hoeveel jouw inboedel waard is en welke verzekering je nodig hebt. De beste inboedelverzekering is er een met een scherpe prijs en goede voorwaarden. Kijk bijvoorbeeld naar het eigen risico. Sommige goedkopere verzekeraars rekenen bij een schadeclaim een flink eigen risico. Ook zijn er vaak maximum bedragen die worden uitgekeerd wanneer een laptop of telefoon wordt gestolen. Let hier bij het vergelijken goed op, zodat je de beste inboedelverzekering kiest voor jouw situatie.

De inboedelverzekering van Allianz Direct

Een goede inboedelverzekering zorgt dat jij je geen zorgen hoeft te maken om vervelende situaties. Met de inboedelverzekering van Allianz Direct kom je nooit voor verrassingen te staan. Bij het afsluiten zie je gelijk wat de voorwaarden zijn van jouw verzekering. Zo geldt altijd een standaard eigen risico van €0,- en kun je de verzekering dagelijks wijzigen en opzeggen. Daarnaast staat onze inboedelverzekering bekend om zijn fantastische prijs-kwaliteitverhouding en kun je alles gemakkelijk regelen in ons online portaal. Wil je de beste inboedelverzekering, kies dan voor Allianz Direct!

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Hoe werkt een inboedelverzekering? © Allianz Direct
Couple playing guitar

Jouw inboedel is veilig bij ons

Bij Allianz Direct verzeker je de spullen in je huis voor vrijwel alle schade, standaard met €0 eigen risico.