Goedkope inboedelverzekering tips

Als je je verzekert bij Allianz Direct:

  • €0 Eigen Risico (ook bij stormschade)

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • Sieraden verzekerd tot maar liefst €5.000

Vrouw op fiets

Goede inboedelverzekering

Ben je recent verhuisd naar een andere woning of voldoet je huidige verzekering niet meer aan jouw verwachtingen? Sluit dan een goedkope inboedelverzekering af bij Allianz Direct. Met een inboedelverzekering verzeker jij al je spullen in huis tegen storm, diefstal en inbraak. Dit geldt ook voor uitwonende studenten. Sluit je voordelige inboedelverzekering dus snel af bij Allianz Direct.

Waarom inboedelverzekering goedkoop afsluiten?

Een inboedelverzekering hoeft niet duur te zijn. Bij Allianz Direct profiteer je van garantie tegen onderverzekering en een eigen risico van €0,-. Verder zijn sieraden tot een bedrag van €5.000,- meeverzekerd en is het vervangen van sloten na diefstal verzekerd tot een bedrag van €500,-. Het loont dus om een goedkope inboedelverzekering af te sluiten bij Allianz Direct.

Voordelige inboedelverzekering voor een student

Zodra je als student op kamers gaat, is een inboedelverzekering een belangrijk onderdeel van je verhuizing. Uitwonende studenten vallen namelijk niet langer onder de inboedelverzekering van hun ouders. Niet alleen voor je gewone spullen – zoals een bed en kleding – is een inboedelverzekering belangrijk, maar ook voor je elektronica. Je hebt je laptop, tablet of desktop nu eenmaal nodig voor je studie. Diefstal of brandschade is prima af te dekken met een goedkope inboedelverzekering van Allianz Direct.

Sluit online een goedkope inboedelverzekering af

Zoek je een goedkope inboedelverzekering voor je woning en zet je naast een scherpe premie in op uitstekende polisvoorwaarden? Sluit dan online de beste inboedelverzekering af bij Allianz Direct. Dan geniet je van een aantrekkelijke premie en prima voorwaarden. Sluit een inboedelverzekering die het beste aansluit op je wensen en verwachtingen. In geval van schade staan we altijd voor je klaar. Maak het jezelf gemakkelijk en sluit een goedkope inboedelverzekering – ook een inboedelverzekering voor een student – gemakkelijk online af bij Allianz Direct.

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Hoe werkt een inboedelverzekering? © Allianz Direct
Couple playing guitar

Jouw inboedel is veilig bij ons

Bij Allianz Direct verzeker je de spullen in je huis voor vrijwel alle schade, standaard met €0 eigen risico.