Inboedelverzekering huurhuis nodig?

De Inboedelverzekeringen van Allianz Direct:

  • €0,- Eigen Risico

  • Sleutels gestolen? Vervangende sloten tot €500

  • Audio- en computerapparatuur verzekerd tot €15.000

Man thuis drinkt

Wie een woning huurt, kan het beste kiezen voor een inboedelverzekering. Voor een inboedelverzekering huurhuis betaal je elke maand een kleine premie, maar bij schade wordt veel vergoed. Met een inboedelverzekering huurhuis verzeker je de spullen in je woning tegen zaken als diefstal, brand en lekkage. Denk bijvoorbeeld aan een ondergelopen vloer of gestolen laptops en tablets. Zulke situaties zijn erg vervelend: een goede inboedelverzekering huurhuis zorgt ervoor dat je de schade vergoed krijgt. Maak van tevoren een schatting van de waarde van jouw inboedel en bepaal welke inboedelverzekering het beste bij jou past. Dit kun je gemakkelijk online uitzoeken of zelf handmatig berekenen. Bekijk hierbij goed de voorwaarden van jouw verzekeraar. Het verschilt namelijk vaak per verzekeraar welke zaken wel en niet onder de inboedelverzekering vallen.

Opstalverzekering verhuurde woning

Huiseigenaren hebben een opstalverzekering nodig. Een opstalverzekering is bijna hetzelfde als een inboedelverzekering, maar hierbij gaat het om de buitenkant van de woning. Hier hoef jij je als huurder geen zorgen om te maken: dit wordt automatisch geregeld door de huiseigenaar. Vraag jouw verhuurder naar de opstalverzekering voor een verhuurde woning en informeer gelijk of hierbij een glasverzekering is afgesloten. Mocht dit niet het geval zijn, dan ben je als huurder namelijk in sommige gevallen aansprakelijk voor glasschade. Gelukkig kun je dit eenvoudig meeverzekeren via jouw inboedelverzekering. Vraag het van tevoren even na bij de huiseigenaar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

De inboedelverzekering huurhuis van Allianz Direct

Een inboedelverzekering voor een huurhuis is eigenlijk altijd een goede investering. Veel vervelende situaties, zoals schade door inbraak en brand, worden door deze verzekering gedekt. De inboedelverzekering huurhuis van Allianz Direct staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding en komt vaak als beste uit de test. Kies jij voor deze verzekering? Dan heb je altijd een eigen risico van €0,-. Daarnaast kun je de verzekering dagelijks wijzigen en opzeggen en declareer je schade binnen enkele minuten via onze overzichtelijke online omgeving.

 

 

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Waarom is een Inboedelverzekering zo belangrijk? © Allianz Direct
Couple playing guitar

Jouw inboedel is veilig bij ons

Bij Allianz Direct verzeker je de spullen in je huis voor vrijwel alle schade, standaard met €0 eigen risico.

Expert Nayla van Nieuwenhuizen

Expert Nayla van Nieuwenhuizen

Nayla van Nieuwenhuizen is Product Manager bij Allianz Direct. In haar rol is Nayla een echte product expert met veel inhoudelijke kennis op het gebied van auto- , woon- en reisverzekeringen.