Independer Inboedelverzekering

De Inboedelverzekeringen van Allianz Direct:

  • €0,- Eigen Risico

  • Sleutels gestolen? Vervangende sloten tot €500

  • Audio- en computerapparatuur verzekerd tot €15.000

Koppel met gitaar thuis

Een inboedelverzekering is vrijwel altijd een goede keuze. Of je nu een eigen huis hebt of een woning of kamer huurt: via Independer inboedelverzekering vind je de verzekering die het beste past bij jouw wensen en behoeften. Vul online je gegevens in en de Independer inboedelverzekering laat zien uit welke verzekeraars je kunt kiezen. Verzeker via Independer jouw inboedel, zodat je altijd rustig kunt slapen. Met deze verzekering ben je namelijk beschermd tegen schade ontstaan door verschillende vervelende situaties, zoals brand, inbraak en lekkage. In deze korte video leggen we je uit waarom een Inboedelverzekering belangrijk is. Er zijn veel verzekeraars die deze verzekering aanbieden en elke verzekeraar heeft eigen voorwaarden en premies. De Independer inboedelverzekering vergelijkt deze verzekeraars en helpt met het vinden van de beste keuze.

De beste verzekeringen voor jou

Een inboedelverzekering is niet verplicht en toch heeft bijna iedere Nederlander er één. Independer inboedelverzekering kijkt mee met jouw situatie en adviseert over verschillende verzekeringen. Zo hebben huiseigenaren een Independer opstal en inboedelverzekering nodig. Huur je een woning? Dan is alleen een inboedelverzekering van Independer voldoende. Om de beste Independer woonverzekering voor jou te kiezen, heb je een aantal gegevens nodig. Een belangrijke factor is de waarde van jouw inboedel. Schat je deze te laag in? Dan krijg je bij schade niet voldoende uitbetaald om alle spullen te vervangen. Schat je de waarde van je inboedel te hoog in? Dan betaal je elke maand te veel premie voor je Independer woonverzekering. Huiseigenaren kunnen via Independer een opstal en inboedelverzekering afsluiten. De premie van de opstalverzekering wordt bepaald door de huidige woningwaarde. Bekijk voor je een verzekering afsluit de voorwaarden van verschillende verzekeraars en kies de verzekeringen die het beste bij jou passen.

 

De Independer inboedelverzekering van Allianz Direct

Ben je op zoek naar een goede inboedelverzekering via Independer? Dan kom je de verzekeringen van Allianz Direct tegen. Onze verzekeringen staan bekend om hun fantastische prijs-kwaliteitverhouding: je betaalt een scherpe premie en krijgt hier een verzekering met goede voorwaarden voor terug. Verzeker via Independer jouw inboedel bij Allianz Direct en geniet van een flexibele verzekering met een standaard eigen risico van €0,-.

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Waarom is een Inboedelverzekering zo belangrijk? © Allianz Direct
Couple playing guitar

Jouw inboedel is veilig bij ons

Bij Allianz Direct verzeker je de spullen in je huis voor vrijwel alle schade, standaard met €0 eigen risico.