Wat valt onder inboedelverzekering

De Inboedelverzekeringen van Allianz Direct:

  • €0,- Eigen Risico

  • Sleutels gestolen? Vervangende sloten tot €500

  • Audio- en computerapparatuur verzekerd tot €20.000

Vrouw in de avond bij het raam

Wat valt onder inboedelverzekering? Dat is bij iedere verzekeraar in grove lijnen het hetzelfde. Vallen, stoten, lekkage, blikseminslag, storm, neerslag, brand en diefstal zijn allemaal voorbeelden van wat valt onder inboedel. Ook ben je verzekerd voor de kosten die worden gemaakt voor het opruimen na schade óf om kosten die worden gemaakt om schade te beperken. In deze video leggen we je uit waarom een Inboedelverzekering zo belangrijk is. Nu je weet wat valt onder inboedelverzekering, wordt het tijd om je verzekering te gaan regelen of over te stappen.

Wat valt onder je inboedel en wat niet?

Wat precies valt onder inboedel kun je hierboven lezen. Let er echter wel op dat je niet bent verzekerd voor schade die je zelf en met opzet maakt. Denk hierbij aan onvoldoende onderhoud, overmatige slijtage en illegale activiteiten. Ook kan natuurschade in de vorm van aardbevingen, verzakkingen of instorting van de grond niet worden gerekend onder je inboedelverzekering.

Wat valt onder inboedel? Bekijk een helder overzicht via Allianz Direct

Wat valt onder inboedel? Om het je gemakkelijk te maken, hebben we online alvast voor je opgesomd wat wel en niet valt onder de Inboedel - en All Risk Inboedelverzekering. Heb je een basisdekking met een lage premie? Kies dan voor de normale Inboedelverzekering. Om nét iets meer zekerheid te hebben, kies je voor All Risk Inboedelverzekering. Dit pakket dekt bijna alle schade, ook als het je eigen schuld is. Om de vraag ‘inboedelverzekering wat valt eronder?’ hoef je je in dat geval geen zorgen meer te maken.

Inboedelverzekering: wat valt eronder?

Wat valt onder inboedelverzekering is voor jou geen onbeantwoorde vraag meer. Bekijk onze verzekeringen daarom vandaag nog online en sluit je ideale pakket af. Sieraden zijn verzekerd tot €7.500 en je betaalt €0,- eigen risico, ook bij stormschade. Heb je vragen over wat valt onder inboedelverzekering? Neem dan gerust eens een keer contact op met onze behulpzame klantenservice.

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Waarom is een Inboedelverzekering zo belangrijk? © Allianz Direct
Couple playing guitar

Jouw inboedel is veilig bij ons

Bij Allianz Direct verzeker je de spullen in je huis voor vrijwel alle schade, standaard met €0 eigen risico.