Laatst bijgewerkt op: 21-02-2023

Pechhulp vergelijken

Pechhulp vergelijken? Bekijk meteen de voordelen van de Pechhulp verzekering van Allianz Direct. Voordelige premie, betrouwbare service.

Vrouw bij auto

Pechhulp vergelijken? Kijk voor een Pechhulpverzekering bij Allianz Direct

Heb je pech onderweg of ben je net van plan om op reis te gaan, maar wil de auto niet starten? Met een Pechhulp verzekering ga je binnen mum van tijd weer veilig de weg op. Door Pechhulp te vergelijken van uiteenlopende verzekeraars krijg je een goed overzicht van de service die je ontvangt als je met pech langs de weg komt te staan. Allianz Direct vertelt je alles over een pechhulp vergelijking.

Waar let ik op als ik pechhulp vergelijk?

Bekijk bij een Pechhulp vergelijk goed welke service er precies geleverd wordt door de verzekeraar. Wordt de auto enkel weggesleept of gaan monteurs ter plaatse aan de slag om de defecte auto-onderdelen te repareren? Zijn de monteurs aangesloten bij een betrouwbaar bedrijf en beschikken zij over de benodigde opleiding en ervaring om jouw auto op een goede manier te repareren?

Allianz Direct levert betrouwbare pechhulp voor je voertuig

Allianz Direct is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor pechhulp. Binnen een uur is de gespecialiseerde monteur ter plaatse om, indien mogelijk, de auto meteen te repareren. Ongeveer 80 procent van de auto's die met pech te maken krijgen, kunnen na een uur de weg weer op. Als het niet meteen lukt om de schade in de auto te herstellen, brengen onze experts je wagen naar de garage, zodat jij verder kunt met je dag. Dit maakt bij een Pechhulp vergelijk Allianz Direct tot een van de betrouwbaarste verzekeraars van Nederland.

Pechhulp vergelijken: ook hulp in het buitenland?

Bekijk bij een Pechhulp vergelijk of de service alleen in Nederland of ook in Europa geleverd wordt. Helpt de verzekeraar met het vinden van een professionele garage en geven ze je technische ondersteuning? Helpt de verzekeraar bovendien met het terugbrengen van de wagen naar Nederland als blijkt dat reparatie geen optie is? De Pechhulp verzekering van Allianz Direct geldt in heel Europa. Bovendien brengen we de auto gratis naar Nederland als deze niet binnen tien werkdagen te herstellen is. Zijn de kosten voor het transporteren hoger dan de dagwaarde van de auto? Dan voert Allianz Direct de wagen ter plekke af en nemen wij de kosten voor onze rekening. Jij ontvangt vervolgens de dagwaarde van de auto.

Pechhulp verzekering afsluiten bij Allianz Direct

Nieuwe voertuigen krijgen tegenwoordig vanuit het automerk Pechhulp aangeboden. Bij een Pechhulp vergelijk raden we aan om te onderzoeken of je hier ook recht hebt op bijvoorbeeld vervangend vervoer of een hotel wanneer je voor langere tijd met pech te maken hebt. Ga je pechhulp vergelijken, controleer dan of deze service ook in het buitenland geldt, aangezien dat vaak geen optie is. Om verzekerd te zijn van een goede service bij pech sluit je een Pechhulp verzekering af bij Allianz Direct. Bereken meteen je voordelige premie.

Vrouw thuis met krant

Stop met vergelijken, begin met besparen

Goedkope autoverzekering nodig? Bereken je premie en vind de autoverzekering die bij jou, je auto én je portemonnee past.

Was dit artikel nuttig?