Inboedelverzekering afsluiten

Bij de Inboedelverzekering van Allianz Direct:

  • Standaard €0,- Eigen Risico

  • Sleutels gestolen? Vervangende sloten tot €500

  • Audio- en computerapparatuur verzekerd tot €15.000

Vrouw doet yoga

Een inboedelverzekering is nooit verplicht, maar wel handig: als er wordt ingebroken in je huis bijvoorbeeld. Of bij schade door brand of storm. Welke schade kun je claimen?

Afsluiten van inboedelverzekering

Als je een inboedelverzekering afsluit, zijn alle spullen in je huis die je makkelijk kunt meenemen, verzekerd. Alles wat niet vastzit dus. Denk daarbij aan je meubels, technische apparatuur zoals je televisie en laptop, maar ook je gordijnen en sieraden.

Waarom inboedelverzekering afsluiten

Wanneer keert je inboedelverzekering uit? Onder de dekking van een inboedelverzekering valt schade door:

●     Brand
●     Neerslagen/zware regen
●     Blikseminslag
●     Ontploffing
●     Inbraak
●     Gewelddadige beroving
●     Storm (minimaal windkracht 7)
●     Omvallende (hijs)kranen

Inboedelverzekering afsluiten bij Allianz Direct

Bij Allianz Direct kun je kiezen of je zelf een inboedelverzekering wilt afsluiten, of gebruik wilt maken van een adviseur. Een adviseur helpt je bij het maken van je keuze, helpt bij schade en is je persoonlijke contact in de buurt. Als je zonder hulp van een adviseur je verzekering wilt afsluiten kan je na het afsluiten van je verzekering zelf telefonisch je schade melden en online wijzigingen doorgeven.

Zelf inboedelverzekering afsluiten

Kies jij ervoor om zelf je inboedelverzekering af te sluiten? Dat doe je makkelijk online. Je vult enkele gegevens in en ziet direct wat je premie is. En door een aantal aanvullende vragen te beantwoorden, sluit je je Inboedelverzekering zo af. 

Kosten inboedelverzekering afsluiten

De kosten, of eigenlijk premie voor de Allianz Direct Inboedelverzekering is afhankelijk van jouw specifieke situatie. Dat hangt af van het soort huis waar je in woont, maar ook waar dat huis staat en wat je gezinssituatie is. Bij Allianz Direct kies je zelf de dekking en het eigen risico. Ook kun je aanvullend een glasverzekering afsluiten.

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Hoe werkt een inboedelverzekering? © Allianz Direct
Couple playing guitar

Jouw inboedel is veilig bij ons

Bij Allianz Direct verzeker je de spullen in je huis voor vrijwel alle schade, standaard met €0 eigen risico.