Ohra autoverzekering vergelijken

Bij Allianz Direct:

  • Standaard €0,- Eigen Risico bij alle dekkingen

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • 24/7 bereikbaar bij noodsituaties

  • Je bent nooit onderverzekerd

Man skateboard buiten zonnig

Ohra autoverzekering op het oog? Check eerst Allianz Direct

Heb je een andere auto gekocht? Of ben je je aan het verdiepen in het overstappen van autoverzekering? Wat je reden ook is, het vergelijken van autoverzekeringen is altijd een goed idee. Veel mensen doen dit nauwelijks en laten zo mooie besparingen liggen. Het kan namelijk flink schelen wanneer je van autoverzekering overstapt. Behalve de premie, verschillen de voorwaarden ook per verzekeraar. Voor welke verzekering je uiteindelijk kiest, is natuurlijk afhankelijk van je persoonlijke wensen. Heb je een Ohra autoverzekering op het oog? Vergeet dat niet om ook de autoverzekeringen van Allianz Direct te checken.

Autoverzekering Ohra of Allianz Direct?

Behalve in de premie en dekking, zijn er vaak verschillen tussen verzekeraars in aanvullende opties. Zo verschilt de autoverzekering Ohra met die van Allianz Direct op bijvoorbeeld wanneer je een WA-verzekering hebt en je auto met schade bij de garage staat. Als je even niet verder kunt rijden, krijg je bij een WA Ohra autoverzekering geen vervangend vervoer. Bij de WA-autoverzekering Allianz Direct krijg je dit wel, gratis zelfs! Dat verschilt dus al behoorlijk en zo zijn er nog meer punten waarop je kunt vergelijken. Daarbovenop komt dat de WA-autoverzekering van Allianz Direct tot de beste van het land behoort. MoneyView beoordeelde onze WA-autoverzekering namelijk met de maximale score van 5 sterren. Sluit dus niet zomaar een Ohra autoverzekering af, zonder eerst te vergelijken met de autoverzekeringen van Allianz Direct!

Autoverzekering Ohra of een autoverzekering van Allianz Direct?

Ben je nog aan het rondkijken bij verschillende verzekeraars, of wil je al een Ohra autoverzekering afsluiten? Hoe dan ook is het ook verstandig om je premie te berekenen voor een autoverzekering van Allianz Direct. Naast goede voorwaarden geniet je bij ons namelijk ook van een hele scherpe premie, zodat je voordelig en verzekerd de weg op kan. Wacht daarom met het afsluiten van de Ohra autoverzekering en bereken eerst de premie van Allianz Direct. Bij ons geniet je naast de goede voorwaarden en scherpe premie ook van:

  • Altijd vervangend vervoer bij schade
  • €0 Eigen Risico, ook bij ruitschade.
  • 24/7 hulp bij schade in Nederland en buitenland, ook als je alleen WA hebt. Je auto naar een garage en jij naar huis.
  • Hotelovernachting als je niet verder kunt reizen

Ohra autoverzekering afsluiten? Eerst vergelijken met Allianz Direct!

Voordat je de Ohra autoverzekering afsluit, is het raadzaam om de vergelijking met Allianz Direct te maken. Om het vergelijken zo makkelijk mogelijk te maken, vertellen we je hier graag meer over onze autoverzekeringen.

Bij Allianz Direct sluit je de autoverzekering af die bij jou en je auto past. Hierbij kun je kiezen uit drie soorten basisdekkingen voor je auto: WA, Beperkt Casco en All Risk. De WA-autoverzekering is de basis autoverzekering, waarmee je voldoet aan de wettelijke verplichting om je auto te verzekeren. Hiermee ben je verzekerd bij schade aan andere auto’s en personen. Wil je meer dekking? Dan kies je de Beperkt Casco dekking. Hiermee ben je ook verzekerd voor ruitschade, diefstal en schade door storm of brand. Voor de meest complete dekking ga je voor de All Risk autoverzekering. Hiermee ben je namelijk ook verzekerd voor schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt. Hiermee is bijna elke schade gedekt.

Twijfel je tussen de Ohra all risk autoverzekering en de All Risk dekking van Allianz Direct? Bij Allianz Direct dekt All Risk ook schade door vandalisme, of bijvoorbeeld door dieren. De All Risk autoverzekering van Allianz Direct is dus nóg uitgebreider dan de Ohra all risk autoverzekering.

Ohra autoverzekering opzeggen: stap over naar Allianz Direct

Wil je je autoverzekering Ohra opzeggen en overstappen naar Allianz Direct? We heten je graag welkom! Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, kun je zonder moeite overstappen naar onze autoverzekeringen. Sterker nog, we doen het liefst zoveel mogelijk voor je. Je zegt je Ohra autoverzekering daarom gemakkelijk op met onze opzegservice. Hier hoef je alleen je gegevens in te vullen, de rest wordt voor je geregeld. Zo ben je snel overgestapt naar de beste autoverzekering van Allianz Direct, makkelijk toch?  

Was dit artikel nuttig?

Vrouw thuis met krant

Stop met vergelijken, begin met besparen

Goedkope autoverzekering nodig? Bereken je premie en vind de autoverzekering die bij jou, je auto én je portemonnee past.