Vrouw op laptop

Pricewise autoverzekering

Ben jij op zoek naar de beste of goedkoopste autoverzekering? Bij Allianz Direct.
  • checkmark

    Standaard €0,- Eigen Risico

  • checkmark

    Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • checkmark

    Altijd vervangend vervoer bij schade

In je zoektocht naar de beste of goedkoopste autoverzekering kunnen vergelijkingssites als Pricewise uitkomst bieden.

Pricewise autoverzekering vergelijken

De ene autoverzekering is de andere niet. Net als jouw auto en wensen niet te vergelijken zijn met die van iemand anders. Het is daarom belangrijk om vóór je een autoverzekering afsluit, goed onderzoek te doen. Wat is de goedkoopste? Welke dekkingen bestaan er? Wat vind ik als autobezitter belangrijk en hoe ga ik mijn auto gebruiken? Bij het afsluiten van een Pricewise autoverzekering worden al deze zaken met je doorgenomen.

Autoverzekering Pricewise

Pricewise is een van de grotere vergelijkingssites van Nederland. Ze vergelijken zo veel mogelijk verzekeraars bij het vinden van de autoverzekering die het beste bij jou past. Er wordt gekeken naar je auto, de dagwaarde en je persoonlijke situatie en wensen. Jij vult je wensen in en krijgt een overzicht van de verschillende verzekeringsmaatschappijen die jou daarbij kunnen helpen, uiteraard met vermelding van de maandelijkse premie. Een Pricewise autoverzekering kenmerkt zich ook door al het uitzoekwerk dat Pricewise al voor je heeft gedaan. Ze helpen je ook met overstappen.

Pricewise autoverzekering contact

Neem je liever direct contact op met Allianz Direct om je vragen en wensen te bespreken? Bij Allianz Direct snappen we maar al te goed dat jij op zoek bent naar de beste verzekering voor jouw auto. Verzeker deze daarom goed met één van onze autoverzekeringen en eventueel aanvullende dekkingen. Zo kun jij met een gerust hart de weg op en geniet je ook van andere voordelen zoals een eigen risico van €0 en de mogelijkheid om je verzekering dagelijks op te zeggen of te wijzigen.

Pricewise autoverzekering bij Allianz

Bij een autoverzekering van Allianz Direct krijgt elke klant een eigen online omgeving: Mijn Account. Hierin kun je gemakkelijk wijzigingen aanbrengen in de verzekerde auto, je dekking, je eigen risico of persoonlijke gegevens. Alles om het jou als klant zo makkelijk mogelijk te maken. Vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Stop met vergelijken, begin met besparen

Goedkope autoverzekering nodig? Bereken je premie en vind de autoverzekering die bij jou, je auto én je portemonnee past.

Bekijk onze Autoverzekeringen
Vrouw thuis met krant