Pricewise autoverzekering

Ben jij op zoek naar de beste of goedkoopste autoverzekering? Bij Allianz Direct.

  • Standaard €0,- Eigen Risico

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

Vrouw op laptop

In je zoektocht naar de beste of goedkoopste autoverzekering kunnen vergelijkingssites als Pricewise uitkomst bieden.

Pricewice autoverzekering

Een autoverzekering vergelijken bij Pricewise? Het vergelijken van autoverzekeringen is altijd een goed idee, voordat je er een afsluit. Dan weet je zeker dat je de juiste verzekering hebt voor de beste prijs. Pricewise autoverzekering is namelijk, net als bijvoorbeeld Independer, een digitale vergelijkingswebsite. Autobezitters krijgen dus zo een ruime keuze aan autoverzekeringen, waaronder die van Allianz Direct.

Pricewice autoverzekering vergelijken: Allianz Direct

Allianz Direct is het dochterbedrijf van Allianz, een van de grootste verzekeraars ter wereld. Net als talloze andere verzekeraars is ook Allianz Direct te vinden op het Pricewise-platform en is het aantrekkelijk om er je autoverzekering onder te brengen. De prijzen (premies) die je bij Pricewise ziet, zijn dezelfde als op de Allianz Direct website. Behalve van een scherpe premie, profiteer je bij Allianz Direct ook van goede voorwaarden; die zijn dik in orde. Vul daarom direct je gegevens in bij Pricewise, of bereken hier direct je autoverzekering premie.

Autoverzekering Pricewise

Een Pricewise autoverzekering vergelijk je makkelijk zelf aan de hand van de gegevens die je invult. Na de premieberekening kun je een verzekering afsluiten, bijvoorbeeld bij Allianz Direct. Ook vind je ons misschien nadat je op Google hebt gezocht naar “goedkope autoverzekering pricewise”. Goedkoop zijn we zeker, maar ook onze voorwaarden zijn erg aantrekkelijk. Zo geniet je bij een Allianz Direct autoverzekering van onder andere:

  • Standaard €0 Eigen Risico
  • Het is mogelijk om je autoverzekering dagelijks te wijzigen of op te zeggen
  • Je krijgt altijd vervangend vervoer bij schade
  • Woonverzekeringen zijn, naast autoverzekeringen, ook af te sluiten bij Allianz Direct
  • Je krijgt de scherpste premie in de markt

Redenen genoeg om (via Pricewise) je autoverzekering direct onder te brengen bij Allianz Direct.

Autoverzekering Pricewice Allianz Direct

Bij Allianz Direct sluit je de autoverzekering af die bij jou en je auto past. Hierbij kun je kiezen uit drie soorten basisdekkingen voor je auto: WA, Beperkt Casco en All Risk. De WA-autoverzekering is de meest basic autoverzekering, waarmee je voldoet aan de wettelijke verplichting om je auto te verzekeren. Hiermee ben je verzekerd bij schade aan andere auto’s en personen. Wil je iets meer dekking? Dan ga je voor de Beperkt Casco. Hiermee ben je ook verzekerd voor ruitschade, diefstal en schade door storm of brand. Voor de meest complete dekking ga je voor de All Risk autoverzekering. Hiermee ben je namelijk ook verzekerd voor schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt.

Pricewise autoverzekering opzeggen – stap over naar Allianz Direct

Wil je je Pricewise autoverzekering opzeggen en overstappen naar Allianz Direct? We heten je graag welkom! Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, kun je zonder moeite overstappen naar onze autoverzekeringen. Sterker nog, we helpen je graag. Je zegt je verzekering gemakkelijk op met onze opzegservice. Hier hoef je alleen je gegevens in te vullen, de rest wordt voor je geregeld. Makkelijk toch?  

video player
Externe video content

Deze video wordt geladen door YouTube. Google verzamelt informatie over jouw interactie met deze video door gebruik te maken van cookies en kan deze informatie gebruiken om advertenties te tonen. Accepteer de cookies om door te gaan naar de video.

Hoe kan ik mijn auto het beste verzekeren: WA, Beperkt Casco of All Risk? © Allianz Direct
Vrouw thuis met krant

Stop met vergelijken, begin met besparen

Goedkope autoverzekering nodig? Bereken je premie en vind de autoverzekering die bij jou, je auto én je portemonnee past.