Youngtimer autoverzekering

Sluit de juiste youngtimer verzekering af bij Allianz Direct

  • Bereken je premie in 20 seconden en sluit af in 3 minuten

  • 24/7 directe hulp & service

  • Altijd vervangend vervoer bij schade

  • Meest gekozen autoverzekering op Independer en Autoverzekering.nl

Heb je een youngtimer of overweeg je een youngtimer aan te schaffen? Bij ons sluit je je autoverzekering in een handomdraai af. Je weet bovendien zeker dat hij is afgestemd op jouw wensen. En we bieden je óók nog eens de beste prijs.

Mensen bij auto wijzen

Ben je gek op oude auto's en heb jij een auto in je bezit die de potentie heeft om oldtimer te worden? Dan is de autoverzekering van Allianz Direct wellicht iets voor jouw youngtimer. De youngtimer is een auto waarin je veelal rijdt met mooi weer. Hij wordt gekoesterd, net als een oldtimer, en is goed te verzekeren bij Allianz Direct. Premie voor je youngtimer verzekering berekenen doe je natuurlijk eenvoudig online. Wij bieden je te allen tijde een passende verzekering voor je youngtimer.

Wat is een youngtimer verzekering?

Een youngtimer is een auto die door een verzekeraar nóg niet als oldtimer wordt gezien, maar wel de potentie heeft om er eentje te worden. Bij Allianz Direct wordt een leeftijd vanaf vijftien jaar gezien als acceptabel voor het afsluiten van een youngtimer verzekering. Het is dan van belang dat je de auto hobbymatig gebruikt. Ook moet je rekening houden met een maximaal aantal kilometers per jaar. Dit levert je een aantrekkelijke verzekeringspremie op.

Waarom een youngtimer verzekering afsluiten bij Allianz Direct?

Niet onnodig veel geld uitgeven aan een youngtimer verzekering? Welke dekking je ook kiest voor een youngtimer verzekering – bij Allianz Direct geniet je altijd diverse voordelen:

  • Je krijgt 24/7 directe hulp en service
  • Je krijgt altijd vervangend vervoer in het geval van schade;
  • Je kunt rekenen op de scherpste premie en uitstekende voorwaarden

Bereken online de premie van jouw youngtimer verzekering bij Allianz Direct en beleef meer plezier aan je youngtimer.

Youngtimer verzekering berekenen bij Allianz Direct

 Kies de dekking die het beste aansluit bij jouw wensen en laat je zo nodig adviseren door onze klantenservice. We helpen je graag in je zoektocht naar de juiste youngtimer verzekering.

Expert Ron Adams Allianz Direct

Expert Ron Adams

Ron is niet alleen Head of Marketing & Sales, maar hij verdiept zich ook in productinhoudelijke kennis op het gebied van auto- en woonverzekeringen. Daarom weet hij als expert de juiste informatie op tafel te leggen en nieuwe informatie van de juiste kennis en checks te voorzien. Bovenal heeft Ron altijd een antwoord op jouw vragen over de Autoverzekering en Woonverzekering van Allianz Direct. 

Man met laptop

Benieuwd naar je premie?

Je weet het zo. Bereken je premie in 20 seconden en sluit direct af.