Parijs

Boetes in het buitenland

Op vakantie met de auto is heerlijk; je bepaalt zelf het tempo, hebt op plaats van bestemming altijd vervoer bij je en je kunt natuurlijk extra veel meenemen op reis. Het is zonde om je vakantiesfeer te laten verpesten met een dikke boete in het buitenland. Hoe duur zijn de verkeersboetes eigenlijk in andere Europese landen? En hoe werkt de betaling van buitenlandse boetes? Dat en meer over verkeersboetes in het buitenland lees je hier. 

Check de boetes per land

Klik hieronder op het land waar je heen gaat en vind alles wat je moet weten over boetes in dat land. Extra tip: Check niet alleen het land van bestemming, maar ook de landen waar je doorheen reist:

Boetes tijdens je vakantie

Natuurlijk zit je niet te wachten op een flinke boete tijdens jouw vakantie, maar dit heb je zelf in de hand. Rijd dus voorzichtig en zorg er ook voor dat je goed verzekerd bent: er staan namelijk ook flinke boetes op onverzekerd rijden.

Helemaal goed voorbereid op pad? Check dan ook nog even je autoverzekering en sluit ook een Pechhulpverzekering af. Dan komen wij je helpen als je pech hebt – waar in Europa je ook bent. Fijne reis!

Familie loopt buiten

Wij staan voor je klaar in heel Europa

Met de Pechhulp Verzekering repareren we je auto in binnen- en buitenland. Is reparatie niet ter plekke mogelijk? Dan brengen we ‘m naar een garage in de buurt en krijg je vervangend vervoer.

Was dit artikel nuttig?