Man leest en drinkt thuis

BMW autoverzekering

Onze autoverzekeringen:
 • checkmark

  Standaard €0,- Eigen Risico

 • checkmark

  Dagelijks wijzigen en opzeggen

 • checkmark

  Altijd vervangend vervoer bij schade

Ben je in het bezit van een BMW? Dan is het belangrijk dat jouw auto goed is verzekerd. Met zo’n waardevolle auto wil je tenslotte geen enkel risico lopen. Denk daarom goed na over welke dekking bij jou past: een WA, een Beperkt Casco óf een All Risk autoverzekering.

BMW autoverzekering: je BMW verzekeren

Heb je eenmaal jouw droom BMW gevonden? Dan is het belangrijk goed na te denken over welke BMW autoverzekering er bij jou en je auto past. Dit zijn de basisverzekeringen waar je uit kunt kiezen:

 • WA: een WA-verzekering is een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering en vergoedt de schade die jij bij anderen veroorzaakt. Schade aan je eigen BMW, door bijvoorbeeld storm,  diefstal of een aanrijding vallen niet onder deze verzekering.
 • Beperkt Casco: deze autoverzekering vergoedt schade door diefstal, storm, brand, ruitbreuk of een botsing met een loslopend dier. Deze verzekering is vaak niet zo heel veel duurder dan WA, maar dan is je BMW wel beter verzekerd.
 • All Risk: Bij All Risk wordt alle schade vergoed. Veroorzaak jij zelf schade? Ook dan wordt de schade aan je eigen BMW door de autoverzekering betaald. Deze verzekering is het duurste, maar ook echt het beste.

Dekking BMW verzekering

In Nederland is het verplicht om je minimaal WA te verzekeren. Dan heb je de meest goedkope maar ook de meest gelimiteerde verzekering. Is jouw BMW nog jong of heeft deze nog een behoorlijke waarde? Dan is All Risk meestal de beste keuze. Bij auto's tussen de zes en twaalf jaar oud wordt het meest gekozen voor Beperkt Casco als BMW autoverzekering.

Denk goed na over jouw wensen met betrekking tot de verzekering en hoeveel schade je eventueel zelf wilt betalen. Kies je voor een hogere premie en All Risk of voor een lager maandbedrag en minder dekking? De beste BMW autoverzekering is voor iedereen anders.

Allianz Direct zorgt goed voor jouw BMW

Bij Allianz Direct snappen we maar al te goed dat jij dol bent op je mooie BMW. Verzeker deze daarom goed met één van onze autoverzekeringen en aanvullende dekkingen. Zo kun jij met een gerust hart de weg op en geniet je ook van andere voordelen zoals €0 eigen risico en het dagelijks opzeggen of wijzigen van je verzekering. Vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Wil je een complete dekking?

Met een All Risk verzekering is alle schade gedekt. Het maakt niet uit of deze bij jezelf of bij een ander is veroorzaakt. Deze dekking wordt het meest gekozen bij auto’s jonger dan 6 jaar.

Lees meer over All Risk
Vrouw met kat