Man leest en drinkt thuis

BMW autoverzekering: wat moet je weten?

Onze autoverzekeringen:
  • checkmark

    Standaard €0,- Eigen Risico

  • checkmark

    Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • checkmark

    Altijd vervangend vervoer bij schade

Ben je in het bezit van een BMW? Dan is het belangrijk dat jouw auto goed is verzekerd. Met deze waardevolle en luxueuze auto wil je tenslotte geen enkel risico lopen! Kies daarom eerst welke dekking bij jou past: een WA-, een Beperkt casco- óf een Allrisk-verzekering. Kies je een WA-verzekering? Dan wordt schade die jij bij anderen veroorzaakt vergoed. Schade aan je eigen auto, door bijvoorbeeld weersomstandigheden of diefstal, vallen niet onder deze verzekering. De Beperkt casco verzekering vergoedt schade door diefstal, weersomstandigheden, brand, ruitbreuk of een botsing met loslopende dieren. Deze verzekering is vaak iets duurder dan de WA-verzekering, maar dan ben je wel iets beter verzekerd. Heb je een All risk verzekering? Dan wordt alle schade vergoed. Veroorzaak jij schade? Dan wordt ook de schade aan de eigen auto door de verzekering betaald.

Een BMW verzekeren

Voor een BMW autoverzekering kun je uit deze drie dekkingen kiezen. Is je auto jonger dan zes jaar? Dan is een allrisk-verzekering meestal de beste keuze. Voor auto's tussen de zes en tien jaar oud wordt Beperkt casco als BMW autoverzekering aangeraden. Denk goed na over jouw wensen en hoeveel schade je eventueel zelf wilt betalen. Kies je voor een hogere premie en All risk BMW autoverzekering óf juist voor een lager maandbedrag en minder dekking? De beste manier om jouw BMW te verzekeren is in iedere situatie anders.

Allianz Direct zorgt goed voor jouw BMW

BMW is een Duits automerk met een lange geschiedenis. Zo begon het automerk in 1912 al met auto’s te produceren en behaalden ze niet alleen zakelijke succesen, maar werd BMW ook groot dankzij de autosport. Bij Allianz Direct snappen we daarom maar al te goed dat jij dol bent op je klassieke en mooie BMW. Verzeker hem daarom goed met één van onze autoverzekeringen en aanvullende dekkingen. Zo kun jij met een gerust hart de weg op en geniet je van andere voordelen zoals het zelf kiezen van je garage en het dagelijks opzeggen of wijzigen van je verzekering. Vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Wil je een complete dekking?

Met een All Risk verzekering is alle schade gedekt. Het maakt niet uit of deze bij jezelf of bij een ander is veroorzaakt. Deze dekking is aanbevolen bij auto’s jonger dan 6 jaar.

Lees meer over All Risk
Vrouw met kat