Man op straat met gevarendriehoek bij auto

Diks autoverzekering vergelijken

Bij Allianz Direct:
 • checkmark

  Standaard €0,- Eigen Risico bij alle dekkingen

 • checkmark

  Dagelijks wijzigen en opzeggen

 • checkmark

  24/7 bereikbaar bij noodsituaties

 • checkmark

  Je bent nooit onderverzekerd

Diks autoverzekering

Een autoverzekering vergelijken bij Diks? Het vergelijken van autoverzekeringen is altijd een goed idee, vooral als je door de bomen het bos niet meer ziet. Dan weet je door te vergelijken zeker dat je de juiste verzekering hebt voor de beste prijs. Diks autoverzekering is namelijk, net als bijvoorbeeld Independer of Pricewise, een digitale vergelijkingswebsite. Autobezitters krijgen dus zo een ruime keuze aan autoverzekeringen, waaronder die van Allianz Direct.

Diks autoverzekering vergelijken: Allianz Direct

Allianz Direct is het dochterbedrijf van Allianz, een van de grootste verzekeraars ter wereld. Net als talloze andere verzekeraars is ook Allianz Direct te vinden via Diks autoverzekering vergelijken - en is het aantrekkelijk om er je autoverzekering onder te brengen. De prijzen (premies) die je bij Diks ziet, zijn dezelfde als op de Allianz Direct website. Behalve van een scherpe premie, profiteer je bij Allianz Direct ook van goede voorwaarden; die zijn dik in orde. Bereken daarom hier direct je premie.

Autoverzekering Diks

Een Diks autoverzekering vergelijk je makkelijk zelf aan de hand van de gegevens die je invult. Na de premieberekening kun je een verzekering afsluiten, bijvoorbeeld bij Allianz Direct. Ook vind je ons misschien nadat je op Google hebt gezocht naar “goedkope autoverzekering pricewise”. Goedkoop zijn we zeker, maar ook onze voorwaarden zijn erg aantrekkelijk. Zo geniet je bij een Allianz Direct autoverzekering van onder andere:

 • Standaard €0 Eigen Risico
 • Het is mogelijk om je autoverzekering dagelijks te wijzigen of op te zeggen
 • Je krijgt altijd vervangend vervoer bij schade
 • Woonverzekeringen zijn, naast autoverzekeringen, ook af te sluiten bij Allianz Direct
 • Je krijgt de scherpste premie in de markt

Diks oldtimerverzekering

Bij Allianz Direct is er geen speciale oldtimerverzekering, maar via Diks oldtimerverzekering kun je je oldtimer verzekeren. De officiële leeftijd van een oldtimer is 40 jaar of ouder, maar door de meeste verzekeraars wordt een auto vanaf 25 jaar en ouder als oldtimer beschouwd. Diks hanteert hierin iets andere regels en ziet auto’s ouder dan 20 jaar als een oldtimer. Met Diks oldtimerverzekering kom je dus eerder in aanmerking voor een oldtimerverzekering wat betreft leeftijd van de auto. Het is echter wel goed om scherp te zijn op de voorwaarden van een oldtimerverzekering, hier zitten namelijk meestal verschillende eisen aan en een maximumaantal kilometers dat je mag rijden.

Autoverzekering Diks bij Allianz Direct

Bij Allianz Direct sluit je de autoverzekering af die bij jou en je auto past. Hierbij kun je kiezen uit drie soorten basisdekkingen voor je auto: WA, Beperkt Casco en All Risk. De WA-autoverzekering is de meest basic autoverzekering, waarmee je voldoet aan de wettelijke verplichting om je auto te verzekeren. Zo ben je verzekerd bij schade aan andere auto’s en personen. Wil je iets meer dekking? Dan ga je voor de Beperkt Casco. Hiermee ben je ook verzekerd voor ruitschade, diefstal en schade door storm of brand. Voor een nog completere dekking ga je voor de All Risk autoverzekering. Hiermee ben je namelijk ook verzekerd voor schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt en is bijna elke schade gedekt.

Diks autoverzekering opzeggen – overstappen naar Allianz Direct

Wil je je Diks autoverzekering opzeggen en overstappen naar Allianz Direct? We heten je graag welkom! Om het je zo makkelijk mogelijk te maken, kun je zonder moeite overstappen naar onze autoverzekeringen. Sterker nog, we helpen je graag. Je zegt je verzekering gemakkelijk op met onze opzegservice. Hier hoef je alleen je gegevens in te vullen, de rest wordt voor je geregeld. Makkelijk toch?  

Stop met vergelijken, begin met besparen

Goedkope autoverzekering nodig? Bereken je premie en vind de autoverzekering die bij jou, je auto én je portemonnee past.

Bekijk onze Autoverzekeringen
Vrouw thuis met krant

Was dit artikel nuttig?