Koppel buiten op straat met auto en hond

Het verzekeren van een auto: wil je een auto verzekeren die je hebt aangekocht?

Bespaar bij Allianz Direct

Wil je een auto verzekeren die je hebt aangekocht? Vanzelfsprekend ga je op zoek naar een goedkope aanbieder van autoverzekeringen. Je wilt niet alleen de juiste dekking, maar ook uitstekende voorwaarden én een scherpe premie. Bij Allianz Direct zit je helemaal goed als je jezelf voordelig en goed wilt verzekeren voor de auto. Maak online een premieberekening óf sluit direct je nieuwe autoverzekering af via de site.

Verzekeren van een auto: waar let je op?

De premie van je autoverzekering wordt onder andere bepaald door je leeftijd, het soort auto dat je koopt, het aantal jaren dat je schadevrij rijdt én de dekking die je kiest. Bij het verzekeren van een auto besteed je aandacht aan een goede verzekering. Zeker bij een nieuwe auto verzeker jij het voertuig optimaal. Een autoverzekering moet uiteraard altijd qua dekking aansluiten op jouw wensen, zónder dat je er onnodig veel premie aan kwijt bent. Bij Allianz Direct gaat je dit zeker lukken.

Waarom je nieuwe auto verzekeren bij Allianz Direct?

Een auto verzekeren bij Allianz Direct levert jou als verzekerde diverse voordelen op. Welke voordelen dit zijn?

  • Je eigen risico bedraagt altijd €0,-
  • Je bent, bij schade, verzekerd van vervangend vervoer
  • Je kunt je autoverzekering dagelijks wijzigen of opzeggen
  • Je bent uitstekend verzekerd, maar met de aanvullende inzittendenverzekering, de andere inzittenden ook

Online verzekeren auto bij Allianz Direct

Je nieuwe auto verzekeren bij een betrouwbare én goedkope verzekeraar? Sluit dan je nieuwe autoverzekering af bij Allianz Direct. Bereken eenvoudig online je premie en breng je auto onder bij een verzekeraar die met jou meedenkt. En als je toch bezig bent, bereken dan ook gerust de premie van een eventuele woonverzekering. Zo zijn zowel jouw auto als huis optimaal verzekerd!

Benieuwd naar je premie?

Je weet het zo. Bereken je premie in 20 seconden en sluit direct af.

Bereken je premie
Man met laptop