Allianz woonverzekering

Bij Allianz Direct:

  • Standaard €0,- Eigen Risico bij alle dekkingen

  • Dagelijks wijzigen en opzeggen

  • 24/7 bereikbaar bij noodsituaties

  • Je bent nooit onderverzekerd

Koppel thuis relaxen

Allianz woonverzekering

Misschien heb je net een huis gekocht, of ben je aan het rondkijken om je eerste huis te kopen. Maar ook wanneer je een huis of appartement gaat huren, ben je op zoek naar een goede woonverzekering die past bij jouw woonsituatie. Ben je op zoek naar de beste woonverzekering? Dan heb je die gevonden! De Allianz woonverzekering heeft naast goede voorwaarden namelijk ook een hele scherpe premie. Je bent dus goed verzekerd én je betaalt niet te veel met een Allianz woonverzekering.

Allianz woonhuisverzekering: wat is woonverzekering?

Zoals de naam al verklapt, is een woonverzekering een verzekering waarmee je schade aan je woning verzekert. In de meeste gevallen bestaat een woonverzekering uit twee soorten dekking: de Inboedelverzekering en de Opstalverzekering. Dit geldt ook voor de Allianz woonhuisverzekering. Wanneer je kiest voor de woonverzekering Allianz Direct kun je ook nog kiezen uit de standaard dekking en de All Risk dekking. Met de All Risk dekking ben je net iets beter gedekt, namelijk ook bij schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt. Kan gebeuren.

Woonverzekering Allianz: Inboedelverzekering

Sluit je een Inboedelverzekering af bij ons? Dan is het goed om te weten wat dit precies inhoudt en welke schade gedekt wordt. Onder je inboedel verstaan wij de losse en verplaatsbare spullen in je huis. Hierbij kun je denken aan je bank, tafel of ander meubilair. Maar ook elektronische apparaten zoals je tv en laptop vallen onder de inboedelverzekering. Mocht je schade hebben aan je inboedel, dan ben je met de Inboedelverzekering van Allianz Direct goed verzekerd. Natuurlijk baal je van de schade, maar met deze dekking krijg je de schade in de meeste gevallen snel vergoedt.

Voor welke schade je je inboedel verzekert, is afhankelijk van de optie die je kiest. De woonverzekering Allianz Direct en de Inboedelverzekering die hieronder valt bestaat dus uit twee opties: standaard en All Risk. Bij beide opties geldt dat je bent verzekerd voor schade ontstaan door brand, storm en plotselinge waterschade. Ook is je inboedel verzekerd bij diefstal, inbraak en vandalisme. Het verschil met All Risk is dat je bij deze aanvullende dekking ook verzekerd bent voor schade aan je inboedel die je per ongeluk zelf hebt veroorzaakt. Wel zo fijn, toch? Met de woonverzekering Allianz ben je verzekerd zoals jij dat wilt.

Allianz woonverzekering: Opstalverzekering

Wanneer je een huis hebt gekocht, dien je ook een Opstalverzekering af te sluiten. Waar de Inboedelverzekering de losse verplaatsbare spullen in je huis verzekerd, is de Opstalverzekering er juist voor dekking aan alle vaste elementen in en aan je huis. Denk hierbij bijvoorbeeld aan je dak, zonnepanelen, maar ook het sanitair in je badkamer. Sluit dus bij je Allianz woonverzekering de Opstalverzekering af om je dekking compleet te maken. 

Allianz woonverzekering afsluiten?

Twijfel je nog voor welke woonverzekering je gaat? Dan is het goed om te weten dat de Inboedelverzekering van Allianz Direct tot de beste verzekeringen behoren. MoneyView heeft namelijk de Allianz Direct Inboedelverzekering met 5 sterren de maximale beoordeling gegeven! Waar wacht je nog op? Bereken online je premie en sluit binnen 2 minuten nog de woonverzekering af die bij jou en je huis past. 

Was dit artikel nuttig?

Stel op bank op ipad

Maak van je huis een verzekerd thuis

Kies voor een woonverzekering die bij jou past. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw huis jouw thuis is, ongeacht de situatie.