Man belt in de tuin

Goedkoopste woonverzekering

Op zoek naar een goedkope woonverzekering? Bij Allianz Direct:
  • checkmark

    €0,- Eigen Risico

  • checkmark

    Sleutels gestolen? Vervangende sloten tot €500

  • checkmark

    Audio- en computerapparatuur verzekerd tot €15.000

Natuurlijk wil je jouw woning en inboedel goed verzekeren tegen onvoorziene calamiteiten. Bij calamiteiten kunnen je woning en inboedel beschadigd raken. Vooral als je hier zelf geen schuld aan heeft, is het extra zuur als je deze schade niet kunt claimen. Een woonverzekering die ook goedkoop is, is de beste oplossing. Je woning en inboedel zijn dan met de goedkoopste woonverzekering goed gedekt tegen onvoorziene schade.

Wat is een woonverzekering?

Onder een woonverzekering kunnen een opstal- en inboedelverzekering vallen. Met een opstalverzekering worden alle zaken verzekerd die in en aan de woning zijn verbonden. Met een inboedelverzekering verzeker je alle inboedel in of rondom je woning die niet aan je woning zijn verbonden. Bij Allianz Direct is het mogelijk een goede woonverzekering af te sluiten tegen de beste voorwaarden.

Wat dekt de woonverzekering?

Een woonverzekering kan worden ingedeeld in drie soorten dekkingen. Wens je de goedkoopste woonhuisverzekering? Dan is er de uitgebreide woonverzekering. Deze is inderdaad uitgebreid en de goedkoopste woonverzekering. Het biedt standaard dekking tegen schade door storm en blikseminslag, brand, ontploffing, waterschade en diefstal. Voor een woonverzekering die goedkoop is en voldoende dekking heeft, is de uitgebreide woonverzekering voor veel mensen voldoende. Je kunt ook kiezen voor een extra uitgebreide woonverzekering. Naast alle dekkingen van de uitgebreide woonverzekering, worden enkele extra schadeoorzaken gedekt. Dit zijn onder anderen schroei- en smeltschade, schade door neerslag en hak- en breekwerk om een lekkage te repareren. Ook vandalisme en diefstal in je tuin en de inhoud van een koelkast of vriezer bij stroomuitval zijn dan gedekt. Tenslotte is er de allrisk-woonverzekering, waarmee je volledig bent gedekt bij alle soorten schade in en rondom je woning. Dit is niet de goedkoopste woonhuisverzekering, maar je bent dan wel tegen alles gedekt.

Uitsluitingen

Zoals bij vrijwel alle woonverzekeringen van alle verzekeraars, gelden er enkele uitsluitingen. Dit geldt niet enkel voor de goedkoopste woonverzekering, maar ook voor de duurste verzekering. Schade als gevolg van opzet en roekeloosheid is bijvoorbeeld nooit gedekt. Ook schades door natuurrampen en catastrofes zijn vrijwel altijd uitgesloten voor dekking.

Maak van je huis een verzekerd thuis

Kies voor een woonverzekering die bij jou past. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw huis jouw thuis is, ongeacht de situatie.

Bekijk onze woonverzekeringen
Stel op bank op ipad