Koppel buiten heeft lol

Huis verzekeren? Dit heb je nodig!

Verzeker je huis bij Allianz Direct
  • checkmark

    €0 Eigen risico bij alle dekkingen

  • checkmark

    Hulp bij schadereparatie

  • checkmark

    24/7 bereikbaar voor noodsituaties

Als je een huis koopt, zijn er een aantal verzekeringen die je verplicht moet afsluiten. Daarnaast zijn verzekeringen die niet verplicht zijn, maar wel handig. Een huis verzekeren kan met de volgende verzekeringen:

Welke huisverzekering je nodig hebt, hangt af van je persoonlijke en financiële situatie. Zo heb je vaak een ORV en opstalverzekering nodig om een hypotheek af te sluiten. Een inboedelverzekering is handig, maar niet verplicht. Dit geldt ook voor de aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekering. Wil je jouw huis verzekeren? Bekijk dan de voorwaarden van verschillende verzekeraars. Iedere verzekeraar heeft zijn eigen voorwaarden, waarop de maandelijkse premie is gebaseerd.

Huis verzekeren kosten

Je huis verzekeren is een flinke kostenpost. De kosten van de meeste verzekeringen zijn gebaseerd op de waarde van de woning. Wil je een goedkope huisverzekering? Dan kun je het beste online verzekeringen vergelijken. Zoek de verzekering die je wilt afsluiten en vul alle gegevens in. Vervolgens zie je een overzicht van verschillende verzekeraars om jouw huis te verzekeren. De premies voor de opstalverzekering en ORV zijn meestal een percentage van de WOZ-waarde van de woning. Voor een inboedelverzekering betaal je een paar euro per maand. Kies je voor een rechtsbijstandverzekering of aansprakelijkheidsverzekering? Dan is de premie zo'n €10,- tot €20,- per maand.

De huisverzekeringen van Allianz Direct

 Wil je jouw huis verzekeren met goede verzekeringen? Kies dan voor Allianz Direct. Wij bieden alle verzekeringen die je nodig hebt. Onze verzekeringen staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding. Je betaalt altijd een scherpe premie voor jouw huisverzekering en krijgt ook nog eens fantastische voorwaarden. Zo geldt bij schade altijd een eigen risico van €0,- en kun je jouw verzekeringen dagelijks wijzigen en opzeggen. Alles rondom je verzekeringen kun je online regelen in ons online portaal: van afsluiten tot het melden van schade. Wil je een goede goedkope huisverzekering? Kies dan voor Allianz Direct!

Een huis kopen is al duur genoeg

En dan ook nog te veel betalen voor een verzekering? Met onze woonverzekering ben je verzekerd zoals jij dat wilt, voor een scherpe premie.

Vergelijk woonverzekeringen
Woman standing